tiistaina, lokakuuta 09, 2007

B-day

Flickrissä muutama kuvalisäys.

Jani näytti lopettavan bloggaamisen, mikä on harmillista, mutta toiveikkaasti oletan, että tauon jälkeen häneen iskee taas bloggausinto. Niinkuin poliisisarjassa tai leffassa sankari sanoo, että minä lopetan, ja heittää poliisilätkän päällikön pöydälle, ja sitten päällikkö nakkaa sen lätkän sille takaisin, että minä päätän milloin sinä lop...eiku siis, että tell you what, pidä lomaa ja mieti sitten asiaa uudestaan, ja sitten se lopulta päätyy taas (vääryyttä koettuaan) pollariksi, tai ainakin jonkinlaiseksi oman käden oikeutta jakavaksi kostajaksi. Öö, mutta niin, Janille terkkuja.

Arvosteltavia leffoja olisi nyt aikamoinen läjä. Katsottuna on Black Snake Moan (tosi hyvä) ja Catch and Release (tylsä), katsomatta on Spider-Man 3, Reign Over Me, Half Nelson, Joe Strummer: The Future is Unwritten, Breach ja The Notorious Bettie Page. Haluaisin katella tänään Spider-Man 3:n, saapa nähdä mitä tuumaan siitä. Kahdesta ensimmäisestä ainakin tykkään kovasti, tiedän että kolmonen on jakanut mielipiteitä. En ole nähnyt leffasta yhtään traileria, paitsi sen ekan lyhyen teaserin, jossa hämäri taisi istuskella sateessa ulkona jossakin katonreunalla. Mutta, ettehän kommentoi täällä leffaa nyt ennen kuin olen katsonut sen, kiitos.

Olin ajatellut, että minähän en Facebookiin lähde, mutta sitten pitikin lähteä, kun kaveri laittoi kutsun. No, eihän se ollutkaan yhtään paha. Toisin kuin MySpacen, tämän palvelun suosio on jo järjellä selitettävissä. Tietty tämäkin on mahdollisimman helpoksi tehty kotisivupalvelu, tässä vain sivuissa on jotain tolkkua, ihmiset käyttävät omia nimiään, eikä sivulleen tarvitse päästää kuin haluamansa ihmiset. Bloggaamista Facebook ei kuitenkaan korvaa, lähinnä vie siltä aikaa.

Kodin Ykkösestä ostetut sängyt sekä vitriinikaappi kiikutettiin kotiin tässä jo aikaa sitten, olkkariin sijoitetussa kaapissa lepäilevät nyt dvd-levyt. Kuusamossa majailevat levyt tarvitsisivat kyllä toisen vastaavanlaisen vitriinin, ja kai kolmannenkin.

Tänään on 26-vuotissyntymäpäiväni ja vapaapäivä. Miialla on jotain ohjelmaa iltapäiväksi suunniteltu, kaipa käymme ainakin syömässä ulkona.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvää syntymäpäivää!

10/09/2007 11:13 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos!

10/09/2007 11:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home