perjantaina, elokuuta 31, 2007

Muutto

Muutto edessä, huomenna nimittäin. Helsingissä pysytään, mutta 22,5 neliön yksiö vaihtuu 48 neliön kaksioon Pikku Huopalahdessa. Kivalta vaikuttaa lähiympäristö. Muistaakseni 1994 valmistuneen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa oleva kämppä on lyhyen kävelymatkan päässä hyvät yhteydet tarjoavasta bussipysäkistä, mutta riittävän kaukana, ettei liikenteen mölystä ole tietoakaan. Fredrikinkadullahan neljännessä kerroksessa ikkunan alta ohi menevä, piipaata soittava ambulanssi on ollut melkeinpä jokapäiväinen ilmiö. Asunnossa on pieni, aidattu piha. Kylppäristä löytyy sauna, keittiöstä tilava astianpesukone sekä mikroaaltouuni. Kaappitilaa on kivasti ja viihtyisä asunto on siistissä kunnossa.

Muuttaminen itsessään on kyllä aina rasittavaa touhua, mutta viikonlopun jälkeen asiat ovat jo paljon paremmalla tolalla.

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

Kas kas, no onnea vaan uuteen kotiin! Melko porvarilliselta vaikuttaa - siis ihanko oikeasti asunnon mukana tulee mikroaaltouuni ja astianpesukone?!

Muuttaminen sinänsä on kyllä vihoviimeistä puuhaa. Ei hirveästi tule mieleen rasittavampia asioita, yleensä itseni tekee mieli myydä kaikki tavarat muuton tieltä, mutta aina ne on raahattava mukana.

9/01/2007 7:47 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos kiitos! Juu, ne tulivat mukana, mikä taitaa olla harvinaista herkkua kämppää vuokratessa. Pyykinpesukone ja kuivaaja olivatkin omasta takaa, joten niitä ei onneksi ollut valmiina. :)

Juu, kumma miten paljon sitä roipetta kertyykin. Taivuinkin tämän vuoksi nyt heittämään menemään paljon lehtiä (kuten Mikrobittejä), joita oli pitänyt aiemmin säästää.

9/01/2007 8:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home