torstaina, elokuuta 09, 2007

Katsottavaa piisaa

Miia sai töitä, aloitti hommat Vantaalla maanantaina. Nyt näemme sitten yleensä aamulla, iltapäivällä ja yöllä töistä tullessani, ellei hän ole jo unten mailla. Tietty sitten näkee enemmän niinä päivinä, kun toisella on vapaapäivä. Harvemmin vapaata on kuitenkaan samoina päivinä, kun viikonloppuisin olen yleensä töissä. Ensi sunnuntai on kuitenkin vapaata, kun on 1-vuotishääpäivä. Nyt olisi katselussa isompi kämppä, kun olisi sellaiseen varaakin. Pari sopivaa on jo mennyt nenän edestä, kun on oltu liian myöhään tiedustelemassa. Nyt sitten löytyi Espoosta kivan oloinen kämppä, jota pitää huomenna tiedustella. Työmatkahan siinä vähän pitenee, jos Espooseen lähtee, mutta eipä tuo reissaaminen ole ikinä häirinnyt siellä ennen asuessa, siinäpä se aika menee lueskellessa.

Töissä sain eilen arvosteltavaksi / omaksi pari jo alkukesästä taloon tullutta levyä, jotka eivät olleet edes mitään mitä olin pyytänyt, mutta eipä haittaa. Toinen on Hannibal Rising, jolta en odota mitään, toinen taas on Harsh Times, pääosassa Christian Bale, IMDb-pisteet 7.1. Kiva, en edes tiennyt koko leffasta. Tänään töissä sitten odotti Jim Carrey -leffa Number 23, joka ei taida olla kummoinen, sekä kauan odottamani The Fountain, jonka mukana tuli myös pressilehdykkä, jonka sisäkannessa mukana The Fountain - international digital press kit. Onpa luksusta.

Die Hard 4.0 pitäisi käväistä katsomassa elokuvissa, Planet Terror myös. 17.8. tulee Bourne Ultimatum, joka on näemmä mainio. Tuli mieleen, että olisi hauskaa (?) jos menisi vaikka sitä katsomaan pääkaupunkiseudulla asustavien netti / blogituttujen kanssa. Jos kiinnostusta löytyy, laittakaa kommenttia tai geemailia, sivun yläosassa osoite.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea Miialle ja toivottavasti löydätte sopivan kämpän! terv Jlo

8/10/2007 9:00 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Tattis!

8/11/2007 12:18 ap.  
Blogger Lord B. said...

Periaatteessa löytyisi kiinnostusta, mutta saattaa olla, että olen tuolloin Oulussa järjestelemässä asioita. Paljonko tuonne maksaisi liput, ja pitääkö ne hankkia etukäteen? (Anteeksi tyhmät kysymykset, mutta kun en tosiaan usein käy teatterissa, ja asiaankuuluvat käytännön seikat ovat minulla hieman hakusessa ;-) )

8/11/2007 10:04 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Täältä löytyypi hintoja. Ei tarvitse välttämättä varata etukäteen, eiköhän noita riittäisi tiskiltä ennen leffaa ostettavaksikin. Eivät olleet tyhmiä kysymyksiä. :) Ei tuota toki tarvitse heti 17.8. olla katsomassa, pyöriihän se kuitenkin pitkään.

Olet ainoa, joka osoittaa jotain kiinnostusta asiaa kohtaan, joten ilmoittele jos pääset joskus kattelemaan. Itselläni ei ole kiire, ja jos et lopulta pääsekään leffaa katsomaan (tai kiinnostus lopahtaa), niin ei se mittään.

8/11/2007 11:45 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home