tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

1-18-08


Voe kun siistiä. J.J. Abrams tuottajana, Drew Goddard käsikirjoittajana; odotukset ovat korkealla. Leffan kotisivu täällä.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olipa aika alkuvaiheissaan kotisivu... tai en ainakaan saanut tuolta muuta aikaiseksi kuin hiirellä pystyi siirtelemään valokuvia?!

Kävi jo mielessä, että onko tämä jokin nettipila, mutta Applella tuollainen oli mainittu (vaikkei esim IMDb löytänyt tai trailerisivustot). Traileria en saanut auki, muttei muutkaan kyllä toimi mulla Applelta joten pitää odottaa lisätietoja.

7/10/2007 9:43 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, kotisivu nyt on tässä vaiheessa vain tuollainen tease, jolla halutaan lähinnä herättää keskustelua siitä, millainen leffa on. Imdb:ssä projekti on listattu nimellä Untitled J.J. Abrams Project. Applen sivun traileri löytyy myös Youtubesta, täältä.

Leffan casting kuulemma suoritettiin hyvin salaisesti (näyttelijöiltä kysyttiin kiinnostusta ilman käsikirjoituksen näyttämistä), budjetti on "vain" 30 miljoonaa dollaria, kuvaukset aloitettu kesäkuun puolivälissä. Spekuloida voi, nähdäänkö koko leffa pelkästään videokameran / kameroiden näkökulmasta, kuten teaserissa, jossa se ainakin toimii hienosti.

7/10/2007 2:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home