keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Leikin loppu

Olin taas unohtanut, miksen ole tilannut Play.comista mitään yli vuoteen, kunnes yritin tilata Supernaturalin ykköskauden boksin ja tuttuun tapaan sähköpostissa tuli ilmoitus, että "the card holder address you have supplied us with does not match the address they have on record". No ei varmaan täsmää, kun Play vetää oikein täytetyn lomakkeen väkisin vängällä päin persettä (katuosoitteen alun itse sensuroin, vaikkei sinänsä kyllä paljoa väliä):
Miksi se Helsinki pitää heittää siihen katuosoitteeseen kiinni? Olenko ainoa, jolla tuo osoite näkyy noin, vai onko tuo sittenkin normaalia ja vika on jossakin muualla? Playta ei tunnu kiinnostavan asiakkaidensa ongelmat, kun mitään sähköpostiosoitetta ei kerrota missään (paitsi jos vain laittaisi palautetta tuohon info@play.comiin, josta nuo ilmoitukset tulevat). Saavatpahan sitten jatkossakin pärjätä ilman minun roposiani.

11 Comments:

Blogger Toni said...

Tuo on harmillisen yleinen ongelma Playn kanssa, ja asiakaspalveluun ei tahdo nykyään saada yhteyttä muuten kuin soittamalla.

CD-Wow.com (ja tietty CD-Wow.fi) myy 2+4 -alueille koodattua aussijulkaisua Supernaturalin ensimmäisestä kaudesta vähän alle 20 euron hintaan. Jos vähän googlettaa niin löytyy varmasti alennuskoodejakin joilla tippuu euro tai pari hinnasta.

Veikkaisin, että paketointi tuossa on tavallinen Amaray-muovikotelo, johon mahtuu kuusi levyä. Kannessa ja kyljessä on aussien käyttämät isohkot ikärajalaatikot.

6/06/2007 11:55 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, enpä ollut hoksannut tsekata Cd-Wow'sta, sieltäpä tuleekin selvästi halvemmaksi. Eipä tuolla kotelolla niin väliä. Kiitän!

Ovatko muuten teitin bloggauspäivät lopullisesti takana?

6/07/2007 10:24 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ääh, ehdin jo hommaamaan Supernaturalin suomijulkaisun, olin liian hätäinen..! No, siitä voi sitten syyttää vain itseään.. Kakkoskautta DVD:lle odotellessa.

6/07/2007 4:03 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

No voe, ikävää, toisaalta otitkohan huomioon, ettei tuossa halpasessa julkaisussa ole ollenkaan ekstroja? Että jos ne haluaa, niin sitten ei välttämättä tarvitse harmitella asiaa niin paljon.

Olen tosiaan nähnyt Supernaturalista vain viisi ensimmäistä jaksoa. Ei tarvitse ainakaan odottaa pitkään kakkoskautta, jos on suurikin hinku saada se mahdollisimman pian ykköskauden katsomisen jälkeen.

Minulta löytyikin yksi vanha käyttämätön alennuskoodi, joten hinnaksi tuli lopulta £11.99 eli vajaat 18 euroa. Tonille vielä kerran kiitokset.

6/07/2007 8:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Bloggauspäivistä: Mä en ole vieläkään ehtinyt/jaksanut viritellä blogeja tonne helmikuuhun. Laiskuus vaivaa... Tietty voishan sitä tietty käyttää jotain valmistakin hässäkkää, mutta kun nekin vaatii virittelyä (paitsi jos on superlaiska ja jättää virittelemättä). ;P

Supernaturalista sit vielä: Se sarja mun mielestä on vaan parantunut mitä pidemmälle on päästy. Tokalla kaudella alkaa olla tosi rento meininki, sitä on ollut ilo katsoa...

6/08/2007 5:01 ip.  
Blogger Taijamai said...

Supernaturalin ykköskausi on viihteellistä mutta melko yhdentekevää. Kakkoskaudella vaihdetaan vaihdetta isommalle ja alkaa olla jo resonanssia. Jaksakaa kaikki vaan sinne saakka :).

6/09/2007 10:00 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Mervi: minä ainakin lukisin mieluusti sinun ja Tonin kuulumisia ihan tavalliselta (esim.) Blogger-sivulta... Ja niin olenkin kuullut, että sarja paranee edetessään.

Taijamai: Ei huolta, kyllä mie jaksan. :) Viihdyin oikein mainiosti jo noiden viiden ekan jakson aikana. Lienee myös enemmän sääntö kuin poikkeus, että tällaiset sarjat paranevat selvästi ajan mittaan. Jatko on jäänyt näkemättä ihan vain koska olen yleensä ollut töissä sen näkyessä, eikä hyvää sarjaa voi seurata sieltä täältä.

Olen muutenkin sellainen, ettei minua tarvitse pahemmin vakuutella jonkun sarjan laadusta. Jos joku hyvällä maulla varustettu yksilö kehuu sarjaa, se useimmiten riittää minulle. Supernaturalin tapauksessa taisi olla niin, että tuossa aiemmin kommentoineen Gion mainostus aikoinaan vakuutti siitä, että sarja olisi hyvä. Olenkin tässä odotellut, että dvd-boksin saisi hyvään hintaan.

Olen btw seurannut blogiasi (löytyy noista del.icio.us-linkeistäni), oletko ajatellut lisätä sitä Blogilistaan?

6/09/2007 1:36 ip.  
Blogger Taijamai said...

Jaa minä? :) Kyllä sen pitäisi Blogilistalla olla. Ja kiva että luet.

6/10/2007 11:14 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ai, hmm, no jopas, outoa kun en tuolla Blogilistan haulla onnistu löytämään sitä.

6/11/2007 8:43 ip.  
Blogger Taijamai said...

Testasin, ja kas, ei tosiaan löydy. Johtunee siitä, että "yleisimmät englanninkieliset sanat jätetään pois hausta." Jos sen jostakin syystä sieltä oikeasti tahtoo löytää, pitänee kai mennä hakemistoon, klikata T ja kelata kunnes löytyy :).

6/12/2007 10:19 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps, sieltähän se tosiaan löytyy, lisäsin suosikeihin. :)

6/12/2007 10:27 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home