torstaina, huhtikuuta 26, 2007

Nurinaa Blogilistasta

Muuten kivalla Blogilistalla on todella vaivalloista selailla eri luokkien blogeja. Valitset vaikkapa luokan elokuvat. Tällä hetkellä siinä on 233 blogia. Ongelma on, että voin selata blogeja vain aakkosjärjestyksessä, jolloin mukana ovat kaikki esmes 200 päivää sitten päivitetyt blogit, joita ei erityisemmin huvita katsastaa. Pitäisi olla vaihtoehtona listata blogit niin, että viimeksi päivittyneet näkyisivät ensin. Tällöin kaikki lopettaneet tai hiljaiseloa viettävät blogit jäisivät sinne listan viimeisiksi. Lieneekö tuota sitten niin vaikea toteuttaa.

4 Comments:

Blogger Poa Trivialis said...

Joo, hyvä idea. Näin uutena blogilistaan tutustujana tuli kanssa aika pian mieleen, että pitkissä listoissa luulisi aakkosten alkupäässä olevien saavan enemmän huomiota osakseen tällä systeemillä. Voisi olla vaihtoehtoisia listaustapoja.

5/03/2007 8:49 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps. Tietty olisi hyödyllisempää mainita asiasta vaikka jollakin Blogilistan foorumilla kuin noin viiden ihmisen aktiivisesti seuraamassa blogissaan, mutta on helpompi olettaa, ettei ylläpitäjiä kuitenkaan kiinnosta, tai olisivat jo tehneet asialle jotain, jos haluaisivat. Oli miten oli, lisäsin blogisi Blogilistan suosikeihini. :)

5/03/2007 11:22 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hyvä idea tuo listaamisvaihtoehdot! En nyt tarkistanut, mutta jossei tuota ole blogilistan wikissä kehitysehdotuksissa, niin sehän kannattaa sinne lisätä.

5/07/2007 9:52 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Tattis! Kattelin nyt sitä sivua, mutten uskaltanut lisätä mitään, kun pelkäsin että menee sekaisin koko sivu... Vaikka onhan siellä se edellisen version palautussysteemikin toki.

5/07/2007 10:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home