perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Damn you Acer

Pahoittelen pitkää päivitystaukoa, jos joku on asiaa edes noteerannut. Kyllä blogia pitäisi päivittää tätä tiheämmin, mutta kun on ollut niiin kiire, snif snif...

Vapaapäivinä alkuviikolla otin kyllä hyvällä omallatunnolla rennosti. Käväistiin Miian kanssa tsekkaamassa suht lähellä sijaitseva temppeliaukion kirkko, joka oli ihan ovelan näköinen. Siellä oli myös turisteja ja taustalla kuului hieman new age -tyylinen musiikki. Sitten suunnattiin eduskuntatalolle ja kivuttiin pylväiden luo maisemia katsomaan, mitä ei oltu tehty vaikka Helsingissä on asuttu jo reilu vuosi. Ei ollut tiedossa, saisiko rakennukseen mennä kiertelemään, joten päätettiin jättää visiitti toiseen kertaan. Itse kävin siellä Alkio-luokan kanssa, olikos se loppuvuodesta 2001. Lopuksi sitten kierreltiin vielä kaupungilla ja nähtiin Idols-juontaja Jani Toivola erään kahvilan edustalla istuskelemassa samalla kun kuvasivat häntä jonkun naisen kanssa. Samalla hoksasin lähellä Spider-Man 3 -skootterin pysäköitynä. Kamera ei tietty ollut tällä reissulla mukana.

Acer-läppäri alkaa vissiin osoittamaan kuolemisen merkkejä. Se sammuu itsestään aina joskus, aivan yllättäen. Ei ole simahtanut koskaan usemmin kuin kerran saman päivän aikana. Vajaa puolitoista vuotta vanha vehje. Ihme ääntähän se on pitänyt jo kuukausia, tulee ehkä kovalevystä, ehkä tuulettimesta, en tiedä. Usein ääni häviää muutaman minuutin jälkeen, ja jäljelle jää vain tuulettimen turhan kova hurina. Edellinen Acer levisi vajaan vuoden käytön jälkeen, nykyisen sain sen tilalle. Tämä kappale edusti ilmeisesti jotain Acerin huippuosaamista, kun on kestänyt tännekin asti. Yli vuoden käytön jälkeen tässä tuskin on enää mitään takuuta, joten saa nähdä onko merkin vaihto edessä lähitulevaisuudessa.

4 Comments:

Blogger Lord B. said...

Kyllä tuli noteerattua taukoa :P Toivon mukaan vastaavia taukoja ei ala tulla liian usein...

Jotta vaikuttaisi siltä, että minulla olisi jotain järkevääkin sanottavaa, niin 24:n vitoskausi on ollut erinomainen. toissaviikon "Edgarin kuolema"-jakso oli erinomainen, ja viime viikon "Istuskellaan ja lopuksi Tony näyttää kuolevan"-jakson oli ehkä kauden huonoimmistoa, mutta sellaisenaankin aika pirun hyvä. Tosin jos Tony tosiaan kuolee, niin vähän oli antiklimaattinen loppu henkilölle, joka on ollut mukana jaksosta numero 1. (Jotain samantapaista voisi toki sanoa Palmerista, mutta hän oli vähän eri juttu kuin Tony, pääosamainen sivuhahmo, ja hänen salamurha käynnisti kauden erinomaisesti liikkeelle).

3/31/2007 8:47 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Huolta ei, lupaan päivittää taas jatkossa paljon ahkerammin.

Kiva kuulla että 5. kausi on maistunut. Itsekin jäin miettimään, että "kuoliko se Tony nyt sitten oikeasti".

Lisäisin myös, että Gregory Itzin (Logan) ja Peter Weller ovat tosi hyviä valintoja rooleihinsa.

3/31/2007 10:33 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Itsekin olen saanut sellaisen kuvan, että nuo Acerit eivät kaikkein varmimpia koneita olisi. Sen verran mitä niitä on töissä tullut vastaan niin eivät ole ainakaan omiksi suosikeiksini läppäreistä kohonneet.

Toki vikaahan voi tulla kaikkien valmistajien koneisiin, mutta valitettavan paljon Acereissa on vikoja ilmennyt noin niinkuin pitemmällä käytöllä.

4/01/2007 4:35 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps, vaikea tietty sitten tietää sitäkään, mikä merkki olisi luotettavampi.

4/01/2007 4:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home