lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Lauantain lööperit

Everything is Bad for You -kirjoittajaa haastateltiin tämänpäiväisessä Luovassa luokassa, jota päätin vilkaista nopeasti. Luova luokka on ohjelma, josta voisi löytyä ihan kiintoisia aiheita, ellei sen intro/tunnari olisi jotain aivan järkyttävän luotaantyöntävää, kuin jonkun paskan lastensarjan aloitus, että ainoa tapa reagoida siihen on painaa stoppia toistuvasti silmäkulman nykiessä kohti hulluuden syövereitä syöksyessä.

Joka tapauksessa, jutussa mainittiin em. Steven Johnsonista:"Parhaina televisiosarjoina hän pitää Lostia ja Wire-nimistä sarjaa." Voi antaa vähän kuvan, että The Wire olisi joku nevöhööd-tapaus, kun se on vielä Maikkarin sarja ja Lost ei. "Parhoina televisiosarjoina hän pitää The Wire- eli Langalla-sarjaa ja Lostia" olisi ehkä ollut harkitumpi tapa ilmaista asia.

Otin nyt viikolla vapaaehtoisesti pari ylimääräistä (aamu)vuoroa, joten keskiviikkona olin iltavuorossa ja torstaina aamu- ja iltavuorossa, kuten myös perjantaina. Onneksi joululahjaksi tuli infernaalista räminää pitävä Mikki Hiiri -herätyskello, jonka tuottama pelko ja kauhu ravisteli aamuisin tehokkaasti hereille neljän tunnin yöunista.

Sain sovittua, että voin jatkossa laittaa itse dvd-arvosteluni suoraan Maikkarin sivulle. Pitää pakertaa niitä tässä piakkoin. Scanner Darklyn kattelin viimeksi, tykkäsin. Lopputeksteissä kuului Thom Yorken erinomainen kipale Black Swan, joka piti sitten ostaa iTunesista.