tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Viimeinkin

Olipa hyvä että käytiin Filmtownissa, kun siellä olivat kaikki videot myynnissä hintaan 3€ / kpl. Onnekseni löysin Barflyn, jota olin aiemmin turhaan yrittänyt liikkeestä ostaa.
Leffan dvd on myyty loppuun aikoja sitten. En ole nähnyt Barflyta, mutta Bukowskin kirjojen ystävänä kiinnostaa kovasti nähdä. Factotumia pidin vallan mainiona. Yritän saada katsottua huomenna, toivottavasti vain nauha ei ole ihan surkeassa kunnossa. Filmtownista myös vuokrattiin Broken Flowers, jonka olinkin nähnyt jo kerran aiemmin teatterissa.

Flickrissä
muutama Uuraisilla joululomalla otettu kuva.

Clas Ohlsonilta ostamani Philipsin halpisnappikuulokkeet (jotka tuolla maksavat alle puolet muiden kauppojen hinnasta) levisivät taannoin. Kookkaita Sennheisereita ei oikein viitsi pidellä päässä julkisilla paikoilla, enkä enää viitsinyt noita halpiksia alkaa ostamaan, joten otin tuollaiset 19 euron Philips SHE 8500 -kuulokkeet, josko olisivat vähän järkevämmät. Ihan näppärät, työnnetään korviin kuin korvatulpat. Mukana tulevat kolmet eri kokoiset myssyt, no mitä nyt ovatkaan, jotta löytyisi omille korville sopivat. Löytyi sopivat, vaikuttavat eristävän melko hyvin ulkopuoliset äänet musiikkia kuunnellessa. Ensin kyllä vähän huoletti, että saan jotain elinikäisiä traumoja jos tuollainen päällys jää korvaan kuulokkeet poistaessa, mutta eivätpä nuo tunnu ihan helposti irti lähtevän. Vasenta korvaa kyllä välillä painaa tuo kuuloke ikävästi, mutta jospa se siitä.

Tänään tuli puheeksi, että keittiön pöydällä lehtipinossa olisi postissa ties milloin tullut Psychology Today, ensimmäinen tilausnumero, jonka saapumista en ollut hoksannut. Miia tilasi lehden Lehtiapajasta elokuussa, joten oli jo aikakin. Eipä sillä, 10-18 viikkoa tuossa pitikin kulua, ja lehti ilmestyy joka toinen kuukausi. Pääasia että tuli numero, jota en ollut jo ehtinyt ostaa kaupasta.