lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Tuntematon kuuluisuus

Eilen töihin tullessani ulko-ovella seisoskeli miekkonen, jolla oli takin huppu päänsä päällä. Tervehdin miestä ja tiedustelin, oliko hän menossa sisälle. Hän sanoi olevansa menossa Radio Novalle Arttu Harkin vieraaksi. Samalla Arttu (en ole kuullut miehestä / miestä) tulikin avaamaan ovea vieraalleen. Kävin sitten Radio Novan sivulta katsomassa, että kuka vieras mahtoi olla. Siellä luki:"Vieraan henkilöllisyys on tarkkaan varjeltu salaisuus aina perjantaihin saakka." Jäi sitten mysteeriksi se.

Soitin eilen pikaisen työpuhelun Porttilan Jarille, nyt on sekin sitten tullut tehtyä tässä elämässä. Laitoin myös menemään kesätoimittajatyöhakemuksen Maikkarille, näitä hommia mitä on telkkarissakin mainostettu, netti- ja teksti-tv-sivujen päivitystä ja uutisten lukemista. Hakemuksia on varmasti tullut hirveästi, joten en nyt varsinaisesti valvo öitä asiaa miettien, käy miten käy. Jos en saa hommaa, niin heinäkuu olisi sitten lomaa. Palkatonta sellaista, kylläkin. Ainakin olisi aikaa kirjoitella. Viime vuoden lopulla oli puhetta mahdollisesta parista lisätyötunnista eri hommien parissa. Se nyt sitten ei toteutunut. Lisäpalkan missaaminen harmittaa, mutta ainakaan ei tarvitse lähteä töihin loppupäiväksi jo ennen puolta neljää.

Yksi kiva joululahja, joka unohtui aiemmin mainita, oli Miian isältä saatu Million Dollar Baby -dvd. Pitäisi varmaan päivittää tuo dvd-lista joskus.