perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Odottelua

Flickrissä muutama uusi kuva. Viimeinkin joku lisäsi kuvani Flickr-suosikeihinsa. Hienoa.

Twin Peaks alkaa vaihteeksi näkymään MTV3:lla ja Subilla 6.1.2007 alkaen.

En sitten saanutkaan tietää töiden jatkosta, pitää odotella vielä vähän aikaa. Pidän kuitenkin aika varmana, että ne jatkuvat entiseen malliin, mutta olisihan se kuitenkin kiva saada varmistus asiasta, ja etenkin siitä kuinka pitkäksi aikaa hommia on sitten taas varmuudella luvassa.

Olin tässä jo hyvän aikaa täpinöissäni Nintendon Wii-pelikonsolin suhteen. Kävin Kampin EB Gamesissa tiedustelemassa, olisivatko saamassa konsoleita. Olisivat, mutta heillä on varauslista, johon saisi nimensä 30 eurolla, joka hyvitettäisiin konsolin hinnasta tai annettaisiin takaisin katumapäälle tulevalle asiakkaalle. Olisin latonut rahat tiskiin, ellei listassa olisi jo ollut myyjän arvion mukaan viitisenkymmentä nimeä. Pian netistä selvisi, että toosa oli jo myyty / varattu suunnilleen joka paikasta loppuun ennakkoon. Anttilassa kuitenkin sanottiin, etteivät he ota varauksia.

Päätin mennä julkaisupäivänä ajoissa odottamaan liikkeen avautumista. Katsoin A Week With Wee -sivulta tyypin Wii-pelaamista, luin IGN:n Wii-sivulta peliarvosteluita ja Pelit-lehden foorumilta keskustelua aiheesta. Sitten tajusin, että 269 euron toosaan menisi lopulta noin 400 euroa lisäohjaimien, pelien ja ties minkä kera. Sitten ajattelin, että PC:lläkin pystyy vielä pelaamaan, eikä minulla tunnu olevan siihenkään hirveästi aikaa. Olin saanut yliannostuksen koko Wiistä, laitteen hohto oli paljolti poissa, eikä sen hankkiminen tuntunut enää erityisen järkevältä. Onneksi.

Voin taas keskittyä taulu-tv-haaveiluun. Senkin kanssa voi mennä vielä aikaa (vaikka työt jatkuisivatkin). Luettuani tarinoita suomalaisista taulu-tv-ostajista, jotka ovat joutuneet viemään töllönsä saman tien huoltoon tai kohdanneet "ominaisuuksia", joita ei korjata (Panasoniceissa jotain sirinää), pelkään, että minulle käy samoin.

4 Comments:

Blogger Lord B. said...

Jees, keväällähän tulee sitten tosissaan töllötettävää, kun 24:n vitoskausi alkaa, ja vieläpä Twin Peaks! Ja X-fileetkin jatkuvat, vaikkakin huonompien kausien jaksoilla, mutta yhtä kaikki, TV:stä tulee ohjelmaa.

11/24/2006 11:34 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps! Tammikuussa alkava Entourage on myös mainio.

11/24/2006 4:21 ip.  
Blogger Lord B. said...

TV:ssä pyörineen trailerin perusteella Entourage ei ehkä ole minulle - varsinkin kun siinä näyttää olevan mukana iki-inhokkini Kevin Dillon. Millainen sarja se sitten on?

11/25/2006 12:09 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Mainoksista saa varmaan sellaisen "tyttöjä & bileitä" -kuvan sarjasta, mutta ei se ole sellainen. Entouragen merkittävin hahmo ja sellainen emotionaalinen keskus (tai jotain) on näyttelijä-Vincentin etuja valvova ystävä Eric, porukan fiksuin tyyppi, joka on sympaattinen ja rauhallinen, ei mikään sängystä toiseen hyppivä bilehile.

Kaveriporukan kaikki hahmot ovat hyviä ja pidettäviä; Dillonista en ole itsekään ikinä välittänyt, mutta tässä hän on erittäin hauska nousevan tähden lahjattomana veljenä, joka yrittää saada itselleen rooleja veljensä suosion siivellä. Dillon sai minulta paljon pisteitä tällä roolilla. Lisäksi Vincentin manageria, jonka kanssa Ericillä menevät usein sukset ristiin, esittävä Jeremy Piven on tässä erinomainen.

Vaikka mainoksista voisi muuta kuvitella, tämä on fiksu sarja, jolla on sydän. Itseään esittävät julkkisvieraat eivät myöskään ole pahitteeksi. Suosittelen edes tsekkaamaan sarjan, saatat yllättyä positiivisesti.

11/25/2006 1:06 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home