keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Hei vaan

Kiireistä on elo, tänne kirjoittelu jäänyt nyt vähemmälle. Netti-töllöhommien ohella pitää katsella ja arvostella noita leffoja, julkaisua odottaa The Break-Up -arvostelu, katsomista Pretty Persuation ja Just My Luck. Eilen pelailin pitkästä aikaa Fearia, en näköjään ollut mitenkään pahasti siinä jumissa. Aloin myös viimein lukemaan Flickeriä, tosin vain jotain parikymmentä sivua näin alkuun, joten vaikea sanoa vielä mitään siitä.

Tänään käytiin Sotkassa ostamassa Miialle työtuoli (sinisenä), jonka tosin saa vasta lauantaina. Aika tyyris, mutta ei voi mitään. Taulu-tv:nkin (32-tuumaisen) hankinnasta on ollut jo pitkään puhetta, paras kuitenkin odotella ainakin siihen asti (jonnekin joulukuuhun luultavasti), että töiden jatkuminen ensi vuonna varmistuu, jos ovat jatkuakseen. Muutenkin kyllä hirveän vaikeaa tuollaisen vekottimen valinta, kun on niin paljon eri malleja ja huolettaa, että tulee laitettua sellainen toosa, johon sitten pettyy.

Pressinäytöksissä ei ole tullut käytyä taas pitkään aikaan. Ensi viikolla voisi kuitenkin yrittää saada käydyksi Casino Royalen näytöksessä, sitä seuraava tärkeä näytös olisi viikolla 50, jolloin tulisi Christopher Nolanin The Prestige.