perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Galactica

Katsoin toissayönä Galactican kakkoskauden loppuun. Olihan se taas erinomainen, ja suretti vähän, että joutuisi taas odottamaan vuoden jatkoa. En osaa sanoa, oliko tämä kausi ensimmäistä paljoa parempi, kun tykkäsin ihan kympillä jo siitä ensimmäisestä, mutta ei tämä ainakaan huonompi ollut. On aina hieno tunne, kun sarja onnistuu todella yllättämään, tuottamaan sellaisen hämmästyneen "ohhoh"-reaktion. Viimeisen jakson jälkeen tuli taas ykköskauden tapaan katsottua kaikkien jaksojen alkukrediiteistä ne jakson valitut palat, joita en viitsi spoilereiden vuoksi katsoa ensimmäisellä kerralla.

 • Outback 'skeleton' recalls ordeal
 • Google 'in talks to buy YouTube'
 • Alan Wake Movies - eli suomalaisen Remedyn (Max Payne) tulevan pelin trailereita, itse en ollut tuota E3-traileria nähnyt, tuli mieleen tsekata kun uudessa Pelit-lehdessä oli juttu aiheesta.
 • Wikipedia: Flash Mob
 • Weller Could Not Regain Control of Car After Pedal Error, Defense Expert Testifies

  JMS B5: The Lost Talesista:"The first three-segment DVD is called "Voices in the Dark." We've narrowed down the cast, and hope to have their deals closed this week. There are already ten crew members working on this thing up in Vancouver, pulling together stages, offices and other prep work. The first day of shooting will likely be either November 13th or 14th (due to a Canadian holiday). The last twiddlings to the script should be done by this coming Monday. Storyboarding starts the end of this week."
 • 2 Comments:

  Anonymous Anonyymi said...

  Parempi se on kuin ykkönen, joskin erilainen. Ja se cliffhanger... tahtoo lisää.

  10/06/2006 10:52 ip.  
  Blogger Atso Suopanki said...

  Jeps, jos olisin vetänyt ykköskauden uudestaan läpi ennen tuon katsomista, olisi ollut helpompi vertailla niitä, mutta uskon kyllä, että kakkoskausi oli parempi. :) Se taitaakin olla aika yleinen mielipide, ja kyllähän tuon finaalin jälkeen olin taas entistä kovempi fanipoika.

  Ja tosiaan, se lopetus oli aivan mahtava, piti katsella sitä vielä jälkeenpäin uudelleen, kun oli niin hieno tunnelma. Tahtoo lisää, indeed.

  10/06/2006 11:06 ip.  

  Lähetä kommentti

  << Home