perjantaina, marraskuuta 17, 2006

Uutta rojua


Viime lauantaina saatiin Sotkasta tuo tuoli, kelpo vehje. Stepperi ostettiin tiistaina Anttilasta. Pöytäkään ei ole ollut pitkään, pari viikkoa sitten Miian isä toi sen visiitillään.

Flickrissä pari uutta mestariteosta, or not. Ei ole tullut viime aikoina paljoa valokuvailtua, inspiraatio vähän kateissa. Tänään otin Miiasta tällaisen kuvan, jota nyt sitten taustavärin osalta muokkasin.


Töiden jatkumista saa taas jännittää, ensi viikolla pitäisi tietää asiasta. Onneksi tuli jotain muuta ajateltavaa, kun kuulin vapaaehtoisesta hommasta, joka olisi toteutuessaan ihan vänkä juttu. Mutta tässä vaiheessa en voi puhua vielä asiasta (oletan).

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tuo töiden jatkuminen tai loppuminen eli odotella tietoa mahdollisesta jatkosta on kyllä tietyllä tapaa ärsyttävää. Mitään ei voi oikeen kovin pitkälle suunnitella, jos töitten osalta on epävarmaa jne.. Toivotavasti sulla kuitenkin työt jatkuisi, ilmeisesti ole tviihtynyt nykyisissä hommissasi.

11/18/2006 1:31 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos, ja juu, oikein mukavasti olen viihtynyt. Tosiaan, onhan tuo hiukka stressaavaa, joskin ehkä vähemmän nyt kuin aiemmilla kerroilla, kun tähän ruljanssiin on jo tottunut.

Kiitos viestistä!

11/18/2006 1:38 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home