lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Telkkaripohdintaa ym.

Viisi leffaa tällä hetkellä arvosteltavana, tosin Hard Candystä naputtelin jo arvostelun, sitä ei ole vielä sivulla. Muut levyt ovat Strangers With Candy, Volver, Scanner Darkly ja Lady in the Water. SWC:n vasta noista arvostelua odottavista katsonut, eipä ollut kummoinen, tosin en kyllä odottanutkaan että olisi. Eli Candy-leffoista Hard Candy voitti kuus-nolla.

Tänään olisi Sotkasta haettavissa tv-taso. Vielä kun sitten saisi hankittua siihen uuden telkkarin. Tuota tuli kateltua Verkkokauppa.comin myymälässä. Jos joku keksii syyn, miksi tuollaista ei kannata hankkia, niin saapi kertoa, kiitos. Itse mietin, että onko tuo kontrastisuhde (800:1) liian pieni, noissa kun on eroja. Ihan hyvältäpä tuo kuva myymälässä näytti. No, ei tässä kuitenkaan ihan heti olla töllöä vielä ostamassa, joten katsoo nyt.

Lisäsin tuohon oikealle del.icio.us-linkkien alle listan kirjoista, jotka ovat tällä hetkellä kesken. Lukuvauhdillani samat kirjat ovat luultavasti vuoden päästä yhä siinä, ja jokunen uusi.

Töihin eilen mennessä paikallisjunien luona oli kovasti porukkaa, ja juna-aikataulut olivat sekaisin. Soitin Miialle joka luki netistä, että henkilövahingon vuoksi junat viivästyvät hieman. En kyllä löytänyt mistään uutisista mainintaa asiasta. Lopulta pääsin matkaan 17.47 junalla, viisi minuuttia myöhemmin kuin oli tarkoitus. Juna tuli ihan täyteen. Olin ajatellut, että matkakortissani olisi vielä aikaa jäljellä, mutta eipä ollut, kun se ei tuottanut piipausta vilauttaessani sitä koneen edessä. Meni hetkonen ennen kuin tajusin, että ruudussa näkynyt 119 euroa ja risat tarkoitti kortillani olevaa arvoa. Kaipa sen pitäisi olla niin, kun viime vuoden alussa oli häslinkiä R-kioskin työntekijän perittyä minulta liikaa ja kävin sitten HKL:llä korjaamassa tilannetta. En kyllä muista tajusinko tuolloin, että kortille jäi sitä arvoa. Luultavasti vain unohdin koko asian.

Säpsähdin sitten eilen junalta töihin kävellessäni, kun oli jo aika hämärää ja kävelin Ilmalassa reittiä, jolla ei tule juuri ikinä ihmisiä vastaan, vain autoja. Huomasin vasta kohdalle sattuessani lumisessa maassa istuvan miehen, jonka vierellä oli pieni kossupullo. Eipä siinä, jatkoin matkaani.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

TerppaTirppa.

Iloisesti töissä etsin muovilusikkaa... Milloin olette tulossa käymään? Me täällä jo odoteltais teitä.

terv
Pohanna

2/08/2007 7:04 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Heips! Kyllähän me heti kun sillä suunnalla ollaan. Ajankohdasta ei valitettavasti pysty sanomaan mitään, kun noita töitä piisaa, mutta ilmoitellaan toki heti jos/kun ollaan tulossa! Kiva kuulla, että odottelette. :)

2/09/2007 6:18 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home