torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Gorilla näyteikkunassa

Töistä yöllä kotiin tullessa, Annankadulla kävellessäni ohitin Kananlennon, jossa Big Brotherin näkyessä "pyöri" näyteikkunassa PossuVeli valvoo. Siinä ohi mennessä samalla kummastelin, että näyteikkunaan on laitettu gorillapuku istuma-asentoon kannettavan tietokoneen äärelle, käsi hiirellä. Melkein säikähdin, kun gorilla nostikin minulle kättään. Vilkutin takaisin. Kotona Miia ei jostakin syystä meinannut ensin uskoa, kun kerroin näyteikkunassa puoli yhden maissa yöllä kannettavaa tietokonetta käyttävästä gorillasta. Mentiin sitten katsastamaan se, ja siellähän se gorilla oli, meille iloisesti vilkuttaen. Otin sitten kuvan Miiasta ja The Gorillasta, joka ei pahastunut kuvaussessiosta.


Ikkunassa oli lappu, jossa kerrottiin The Gorillaa seurattavan web-kamerassa liikkeen kotisivulla. Sivulla kerrottiin The Gorillan olevan tarkkailtavana iltakahdeksasta aamuun asti. The Gorilla esiintyi myös foorumilla, jossa hän totesi klo 0.26 jonkun luulleen häntä nukeksi. Se olin hyvin mahdollisesti minä.

Emme olleet ainoat, jotka kiinnittivät huomionsa The Gorillaan.Kiva, että joillakin liikkeenpitäjillä on huumorintajua ja viitsivät järjestää tuollaisia.