torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Audible

Miia halusi taannoin liittyä Audibleen, joten tuli sitten eilen mieleen, että voisi viimeinkin ostaa The Ricky Gervais Show'n maksulliset kaudet 2 ja 3. Olin aikoinaan hankkinut vain kakkoskauden ensimmäisen jakson. Niin sitten hommasin ne nyt kohtuuliseen reilun seitsemän euron hintaan (yhteensä), matskua noissa on kaikkiaan reilut kuusi tuntia. Oli mahdollista asentaa Audiblen oma ohjelma kuuntelua varten tai laittaa ohjelma, jolla voisi imuroida ostoksensa ja siirtää ne iTunesiin. Luonnollisesti valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon. Homma sujui suht ongelmitta. Toinen kausi tuli putkeen yhdessä tiedostossa, kolmoskaudella jaksot olivat eri filuissa.


Clerks 2 tuli katsottua työkaverin luona videotykillä. Hauska oli, pidin enemmän kuin ensimmäisestä, jota en ole koskaan pitänyt Smithin parhaana, toisin kuin muut katseluporukassa. Chasing Amy on ollut suosikkini. Töissä odotti tänään arvostelukappale pyytämästäni Paris, je t'aime -elokuvasta. Ohjaajina siinä hääräävät mm. Joel & Ethan Coen, Alfonso Cuarón (Children of Men), Vincenzo Natali (Cube, Cypher), Alexander Payne (About Schmidt, Sideways) ja Tom Tykwer (Juokse Lola, Perfume). Odotan mielenkiinnollla katsomista. Tällä hetkellä kuitenkin ensimmäisenä katselujonosta pitäisi saada pois Volver.

Clerks 2:n jälkeen muistin, että An Evening with Kevin Smith 2: Evening Harder on ilmestynyt dvd:llä. Amazon UK:sta sitä tilatessani hoksasin sattumalta, että siellä oli Dempsey & Makepeacen kakkoskausi, jota CDon myy 40,95 eurolla, noin 15 euron hintaan. Piti sitten sekin tilata samalla. Kulutusjuhla ei päättynyt tuohon, sillä keskiviikkona sähköpostissa tuli ilmoitus Babylon 5 -käsiskirjojen 10. osan ilmestymisestä. Sekin piti sitten tilata.