torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Eroon Audiblesta

Miia oli taannoin irtisanoutumassa Audiblesta, joka sitten heitti, että jos et perukaan tilaustasi (jossa 11,7 euron kuukausimaksu), niin saat ilmaiseksi yhden krediitin (jonka saa aina sillä kuukausimaksulla). Hän sitten otti sen krediitin ja sovimme, että perutaan vähän myöhemmin. Sitten kuitenkin ilmeni, että tuollaista kuukausittain laskutettavaa jäsenyyttä ei voinut lopettaa netissä (en ole varma, oliko mahdollisuutta aiemmin, luulisi, kun kerran sitä krediittiäkin tarjottiin), vaan pitäisi soittaa puhelimella Englantiin peruakseen sen. Hohhoijaa. Selvittelin DNA:n surkeilta nettisivuilta, että Englantiin soittaessa laitetaan numeron eteen +44, ellen nyt väärin muista. Soitin heti kun asiakaspalvelu aukesi aamulla, ja ystävällinen miesääni vastasi englanniksi.

Pyysin poistamaan tunnukseni ja luottokorttitietoni, selitykseksi annoin, ettei meillä tule enää niin kuunneltua äänikirjoja. Kysyin, miksei tilausta voi irtisanoa netissä, vastaukseksi sain jotain, että se on työn alla. Tuntuupa vähän, ettei sitä mahdollisuutta ole, koska näin kynnys irtisanomiseen nousee. Olisikin pitänyt antaa selitykseksi lopettamiselle, ettei paljoa huvita olla jäsenenä verkkopalvelussa, jossa pitää soitella ulkomaille tilauksen peruakseen. Myöhemmin sähköpostissa tuli vahvistusviesti asiasta. Homma sujui siis sinänsä ongelmitta, mutta kyllä sen online-peruutuksen pitäisi olla ihan itsestäänselvyys tällaisessa palvelussa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sama juttu Xbox Liven kanssa: sitäkään ei voi (tai ainakaan viime syksynä voinut) irtisanoa netissä, vaan pitää soittaa jonnekin minnelie, oli sentään muistaakseni Suomessa. Hölmöä moinen.

4/19/2007 10:30 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, no on kyllä, tosiaan.

4/20/2007 1:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home