sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2007

Dazed and confused

Tanssii tähtien kanssa -naisjuontaja ja Jani Sievinen jälkimmäisen putoamisen jälkeen:

"Niin koska sua ei tänä iltana jännittänyt."
"Tänään ei jännittänyt niin hirveesti, ilman rohkasuryyppyäkään."

Viitaten siis lööppeihin, että hän on ottanut rohkaisuryypyn ennen tanssikisaa, miten lie oikeasti mennyt, ei hirveästi kiinnosta. Ja ei, en fanita TTK:ta, vilkaisin nyt vain Netti-tv-sivua, kun tänään pitää töissä pukata sinne uusi jakso.

Tein viime yönä huvikseni Tieteellisen kokeen ja jätin nukkumaan mennessäni taannoin ostamani mikrofonin äänittämään ulkoiselle kovalevylle. Hmm, sitä kyllä taisi tulla vain noin kuusi tuntia, vaikka nukuin kyllä pidempään. Pysäytinkö sen jossakin välissä? Who knows. No, yöllä ei ollut tapahtunut kauheasti, ainoa unissapuhuminen oli noin 1h 40min nukahtamisen jälkeen sanottu "(yskäisy) mitä? ... (nielaisu) mitä?" Ilmeisesti kärsin unissani huonosta kuulosta.

2 Comments:

Blogger Jani said...

Mielenkiintoinen idea! Voisikin melkein kokeilla tuota joskus.

Paitsi että sitten menee yöunet kokonaan kun kuuntelee sitä nauhoitusta ja siinä kuuluukin vaikka minkälaisia ääniä... (No joo, tämä ajatus johtuu ilmiselvästi siitä että lueskelen tuossa toisella välilehdellä Wikipedian Poltergeist-artikkelia.)

4/13/2007 8:08 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ensimmäinen yö osoittautui seuraavaa paljon tapahtumarikkaammaksi, sillä en sitten sanonut enää mitään, eikä mitään muutakaan hauskaa kuulunut. Poltergeist on spooky. :)

4/14/2007 9:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home