torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Katsottua

Ilman turhia lässytyksiä, pidin kybällä sekä Death Proofista että Zodiacista. Hassua, miten DP:ssä Sydney Tamiia Poitier puhui hyvin samantyylisesti kuin Thurman Pulp Fictionissa, ellen sitten vain kuvitellut. Leffareissut sujuivat melko häiriöttömästi, DP:ssä vain tietty taakse tuli istumaan kokispulloaan ilmeisesti jalkaansa vasten naputteleva miekkonen, joka kävi ainakin kahdesti WC:ssä (tai missä lie) elokuvan aikana. Lopetti naputtelun onneksi lopulta ja säästyin sydäriltä.

Supernaturalin 17 näkemätöntä jaksoa hujahtivat kolmessa päivässä. Lisää, kiitos. Viiden ekan jakson näkemisestä on aikaa, mutta sanotaan nyt silti, että kauden heikoin jakso on helppo nimetä: Route 666. Tappaja-aaveauto, eijei... Oli hauskaa huomata X-Files-veteraanien, John Shibanin ja Kim Mannersin olevan vahvasti sarjassa mukana, plus David Nutter pilotin ohjaajana. Nutterin hoksasin nyt kotelosta, ellen välttämättä aikoinaan jaksoa katsoessa.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tappaja-auto-jakso taitaa kaikkien sarjaa katsoneiden mielestän olla sen huonoin. Meno muuten vain paranee kakkoskaudella, sillä siellä hahmot ovat löytäneet itsensä, juonessa on reilusti viitteitä sarjan isoon kaareen ja muutenkin siellä on vähemmän näitä "viikon monsteri" -täytejaksoja.

6/21/2007 11:06 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hyvä juttu, bring it on...

6/21/2007 11:11 ip.  
Blogger Taijamai said...

Ryömin taas kolostani kun kuulen sanan Supernatural :). X-files -väki on vahvasti mukana, joo, ja se on kivaa, ja toinen vahva edustus on Whedon-versumin näyttelijöillä. Ihana, ihana Julie Benz. Kakkoskaudellapa on luvassa Galactica-nainenkin, se blondi cylon :).

6/22/2007 11:13 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, kiva. :) Pilotissa olikin se X-Files-tsoukki ("agent Mulder, agent Scully"). Ja tosiaan, Benziä oli mukava nähdä. Showtimen Dexterissähän hänellä onkin vakirooli.

6/22/2007 11:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Joo, toinen kausi kieltämättä vaan parantaa menoa. Allekirjoitan tarjan hahmo-kommentin ja lisään siihen vielä, että käsikirjoittajat, ohjaajat ja näyttelijät ovat selvästi saaneet rennoman otteen tokalla kaudella. Ei silleen rennomman, että homma vedetään vähän sinne päin. Vaan silleen rennomman, että homma kulkee kuin... aam... metro?

7/05/2007 1:18 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis :)

7/05/2007 1:27 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home