perjantaina, syyskuuta 21, 2007

The Lost Tales

Hot Fuzz tuli katsottua kaverin kotiteatterissa kankaalta. Oikein mainio, kannattaapi katella. Samaiselta kaverilta sain katsottavakseni kauan odotetun jatkon Babylon 5:lle, eli The Lost Tales. Ensimmäinen, Lochleyn tähdittämä osa kahdesta oli vähän njääh, aiheen puolesta ei oikein sopinut beeviiteen ja oli muutenkin niin irrallaan koko sarjasta, että melko tyhjänpäiväinenhän se oli. Mutta kyllähän tuon katsoi kerran läpi, ja oli se silti kymmenen kertaa parempi kuin The Legend of the Rangers. Jälkimmäinen, Sheridanin ja Galenin tähdittämä puolisko oli selvästi mielenkiintoisempi tapaus, etenkin Boxleitneriä oli kiva nähdä taas Sheridanina. Sen sijaan, että keskitytään aina yhteen hahmoon, katsoisin mieluummin tuttuja naamoja yhdessä vaikka päivällispöydän ääressä turisemassa, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään (mitä ei voinut sanoa Rangersista). B5:n käsiskirjojen 12. osa on puolestaan tulossa postissa.

Emmy-gaala tuli kateltua taannoin livenä Star-kanavalta. Ryan Seacrestin surkeus juontajana korostui siinä, että osapuilleen jokainen lavalle astuja oli hauskempi kuin hän. Loppupuolella olin nukahtaa mainoskatkolla, mutta urheasti selvisin hereillä about aamukuuteen, jolloin gaala loppui. Parasta gaalassa oli nähdä Galactica ehdolla parhaasta ohjauksesta ja käsikirjoituksesta, ja että Terry O'Quinn eli Lostin John Locke sai sivuroolipystin.

Welhon netin mukana sai sen kolmen viikon Viasat kulta -kanavapaketin ilmatteeksi. Kävinkin nyt sitten sanomassa että sen voipi laittaa pois, mutta otin kuitenkin yli puolet halvemman Norra-paketin, jossa tulee Ruotsin kanavia. Ärsyttävästi eilen, kun paketti aktivoitui, Ruotsin neloskanavassa oli paljon häiriötä (pikselöitymistä yms.), jota ei ollut ollenkaan, kun kanava näkyi kokeeksi pari viikkoa. Tänä aamuna häiriö kuitenkin näytti vähentyneen hieman, ja iltapäivällä sitä ei tuntunut olevan enää ollenkaan, joten jospa se siitä.

Porukat lähettivät kotipuolesta pyöräni Helsinkiin, joten nyt poljen töihin about kymmenessä minuutissa. Eipä tarvitse enää katsella kännisiä teinejä yöbusseissa. Viimeisenä iltana kun menin vielä bussilla, viereeni istui ihan pihalla oleva, max 15-vuotias tyttö, joka kyyristeli käytävälle pahaenteisesti kavereiden taputellessa tätä lohduttavasti selkään. Pysäkillä, jolta hän tuli bussiin ja sillä, jolla hän jäi kavereidensa kanssa pois, oli "kännissä olet ääliö" -juliste. Hän oli kuitenkin selvästi liian kännissä huomatakseen asian.

Kodin Ykkösestä löytyi eilen vihdoin ja viimein kohtuuhintainen ja hyvä sänky, jota onkin tässä jo kolmisen viikkoa metsästetty. Samalla tilattiin liukuovikomero olohuoneeseen, siihen voi laittaa dvd-levyjä. Kiva kun ei ollut henkkareita mukana ja raha-automaatti antoi vain 20 euron seteleitä. Niillä piti maksaa reilun tonnin ostokset, ja sitten paljastui että myyjän pitää käyttää kaikki 50-60 seteliä yksitellen rahanväärennöspaljastuskoneessa (miksi kutsuttaneenkaan), juuri kun kauppa oli sulkeutumassa / sulkeutunut. Mutta eipä tuo ollut vakavaa. Kamojen pitäisi tulla ensi viikon keskiviikkona.

2 Comments:

Blogger Lord B. said...

Haa, pitää hankkia tuo Lost Tales heti, kun sitä täältä Suomesta saan. Taisi ilmestyä ensi viikolla, ellen erehdy. Periaatteessa pitäisi hankkia myös Legend of Rangers - vaikka olen kuullut siitä pelkkää huonoa, mutta enpä toki jättäisi välistä B5:n huonointakaan jaksoa, tai TV-elokuvaa (josta tuli mieleen, että se elokuvaboksikin pitäisi hankkia, huoh).

Helsinkiläisistä joukkoliikennevälineistä saisi varmasti paljon hömppäblogattavaa, jos ei pitäisi tiettyihin aiheisiin keskittyvää blogia.

9/22/2007 8:41 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, 26. päivä ilmestyypi se. Rangers oli niin huono, etten onnistunut katsomaan sitä loppuun asti. Edes joku Grey 17 is Missingin monsterijuoni ei saanut aikaan vastaavanlaista ikävystymistä ja turhautumista kuin TLoR. Joskus kuitenkin varmasti vielä katson sen kokonaan läpi, luulisin.

Minullakin pitäisi hommata se leffaboksi. Ja viitoskausi. Hankin sitten kun alan taas katsomaan sarjaa läpi, ei niitä muulla tavalla tule kuitenkaan katsottua ("hei, katsonpa In the Kingdom of the Blindin").

Etelään muutettuani bussireissuilta löytyi usein jotain blogattavaa, mutta ajan myötä sitten anekdootit tyrehtyivät. Joko mitään ihmeellistä ei enää juurikaan tapahtunut, tai sitten en enää tullut kiinnittäneeksi asiohin niin huomiota.

9/22/2007 6:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home