keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Uusi merkintä

Deutschlandpuls.de-sivustolta tiedusteltiin, voisiko Lynch-jutun yhteydessä käyttää Lynch-kuvaani. Kyllähän se passasi. Sain merkinnän loppuun nimeni. Tuli myös pyyntö lisätä samainen kuva David Lynch -ryhmään Flickrissä. Kiva kiva.

Harvoin tulee mieluista musiikkia vastaan, mutta tänään näkyi töllöstä Dave Gahanin (Depeche Moden laulaja) hieno Kingdom-musavideo, joka on tullut päivän mittaan katsottua useaan otteeseen, ja ostin kipaleen iTunesista. Ohjaajalla on ihan omaperäisiä & omalaatuisia musiikkivideoita.Piti taannoin viimein päivittää iTunes kuutosversiosta 7.5:een (muistaakseni), kun kuutonen ei enää suostunut päivittämään iPodia. En ollut päivittänyt, kun olin lukenut valituksia, miten oli tullut vain harmia siitä. Ne viat on toivottavasti fiksattu nykyisessä versiossa, eipä tuon kanssa ole ollut mitään ongelmia.

DVD-arvosteluita on tullut naputeltua ihan kiitettävästi viime aikoina, nyt on katselussa The Painted Veil ja Frágiles, jonka pääosassa Ally McBeal, eli Calista Flockhart. Saa nähdä onko mistään kotoisin. Se tuli tänään postissa, taisinkin saada sen omakseni, ilmeisesti. The Painted Veiliä katsoin tänään, piti kyllä katsoa kokonaan, mutta sitten tuli pari pitkää puhelinkeskeytystä, jonka vuoksi en ehtinyt katsoa loppuun ennen töihin lähtöä. Erittäin hyvä, Naomi Watts ja Edward Norton päärooleissa.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hej!

Thank you for linkin' us! Hälsningar till Suomi.

12/05/2007 2:27 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

My pleasure & thanks!

12/11/2007 4:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home