lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Leffoja

Postisetä yllätti perjantaina tuomalla paketin, jonka sisältä paljastuivat dvd:t Hetki lyö, Popcorn, Leijonan sydän, Vesku show - Kuselan paluu, Farce of the Penguins, Hymyhuulet, The Foursome, Sleeping Dogs Lie, Pervert!, Chinese Odyssey 2002 (ainoa koteloton), I-See-You.Com, CSI Crossover Special Miami/NY ja Civic Duty. PAN Visionin vallan mukava PR-mies oli lähettänyt lahjaksi esittäydyttäni sähköpostitse ja pyydettyäni nettisivujen pressiosioon tunnukset. Hiukka vaihtelevaa laatua toki, paketin sisältö, mutta erittäin kivasti tehty. Itse olin noista pyytänyt vain Civic Dutya (joka oli hyvä) sekä Inland Empiren tupla-dvd:tä. Jälkimmäisestä sitten kuulin, että saisin sen omaksein maanantaina. Kiva kiva.

Olisi hauskaa, jos samana päivänä näkisi Lynchin uusimman ja sitten itse miestä livenä. Maanantaina olisi vielä vapaata, mutta enpä tiedä, hinnasta ei ole tietoa ja kiinnostaneeko Miiaa kauheasti moinen reissu. Olisihan tuo osapuilleen ainoa tilaisuus nähdä suosikkiohjaajansa. Villi arvaukseni kuitenkin on, että ei tule mentyä, harmittelen asiaa pari minuuttia ja sitten elämä jatkuu.

DVD-arvostelukuviot muuttuivat tässä vastikään hieman, ja kun ennen pyysin arvosteltavaa Maikkarin kautta, nyt saan itse tilailla arvostelukappaleita suoraan julkaisijoilta kotiini, mikä on aika siistiä. Jospa saan myös tässä kuussa ilmestyvän Terry Gilliamin Tidelandin.

Tuli viimein ostettua seikkailupeli Fahrenheit, jossa musiikeista vastaa Lynchin vakisäveltäjä Angelo Badalamenti. CDonista sai halvalla. Tosi hyvä, mitä nyt hieman raivostuttava. Kiva ensin tehdä monta kertaa samat jutut, jotta ehtisi ovelle siistin näköisenä ennen kuin poliisi potkaisee oven sisään, ja sitten kun viimein ehtii ovelle, niin sitä ei saakaan auki ja pitäisi vissiin avainkin löytää jostakin. Hienoa. Mutta olettaen, että se avain löytyy, niin erittäin kivalta peliltä vaikuttaa.

Ulkona sataa nyt ensimmäistä kertaa lunta. Pipo pitäisi hommata.