tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Uudet (ja vähän vanhemmat) lisäykset

Extrasin kakkoskausi ja The Lost Room tulivat jo aiemmin, niistä piti kuitenkin jotain sanoa. Extras S2 oli selvästi ykköskautta parempi. Lähtöasetelma oli nyt mielenkiintoisempi, tai siitä ainakin saatiin enemmän irti, hahmoja (kuten Stephen Merchantin agenttia ja Barrya) käytettiin paremmin hyväksi ja julkkisvierailut olivat parempia. En pitänyt 1. kautta yhtään huonona, mutta tämä oli nyt enemmän sitä tasoa, jota The Officen tekijöiltä odottaisi. The Lost Room on parin jakson perusteella ihan kiva, ellei nyt mikään erityisen ihmeellinen. Juoni on ihan höpö-scifiä, mutta kyllähän tuota katsoo, ja on siinä ainakin Peter Krause. Ja Dakota Fanning lite, tämän pikkusisko Elle Fanning.

Jani mainitsi Sokoksen X-Men-tarjouksen, joten kävelin eilen kaupungille ja siellä suoraan Sokoksen dvd-osastolle. Hyllyä tutkaillessani nuori miesmyyjä kysyi, voisiko auttaa. En uskonut, että voisi, mutta sanoin kuitenkin etsiväni X-Meniä. Sehän sitten tiesi aika hyvin, mistä kohtaa se löytyisi, ja ostin leffan. Nyt voisi sitten katsoa ensimmäiset kaksi osaa pitkästä aikaa ennen kolmosta.

Tänään posti toi viime viikon lopulla vielä CDonista tilaamani levyt It Could Happen to You (6,95e) ja Primer (10,95e). Ensimmäinen lojui pitkään nurkissa Miian kotipuolestaan tuomalla videokasetilla, mutta sitä ei koskaan tullut katsottua. Nyt video-tv-yhdistelmä lojuu varastossa, enkä ole vieläkään nähnyt sitä leffaa, joten halusin sen levyllä. Pitäähän Cage-leffa katsastaa, jos se on kerran (ilmeisesti) hyvä. Primerin olen halunnut nähdä jo pitkään, siitä asti kun joskus vuosia sitten näin Ain't it Cool Newsissä sitä kehuttavan, ja leffan nimi kuulosti hyvältä. Nyt katsastin, että Ebert antoi sille ***½/****, ja tuumasin että olisikin jo aika nähdä se.

Musta jää tuli katsottua jo teatterissa, tykkäsin kovasti, nyt tuli sitten postissa omaksi & arvosteltavaksi kahden levyn dvd-julkaisu.