tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

DVD-levyjä

The Wiren kakkoskausi ja Derren Brown - Inside Your Mind tulivat postissa. The Wirestä olen nähnyt vasta ensimmäisen kauden, nyt sai viimein Amazonista kohtuuhintaan sille jatkoa. Huomasin myös, että tuo pitkän aikaa loppunmyytynä ollut Derren Brown -levy oli julkaistu jo aikoja sitten viime vuoden puolella uudestaan ja oli nyt saatavilla halpasella, joten se meni samalla tilaukseen. Nyt sitten Derren-kotelo kolisi huolestuttavasti, ja avatessani sen levy näytti tältä:
Laitoin levyn soittimeen ja katsastin vähän kaikkien chaptereiden alusta, eikä ainakaan siinä esiintynyt mitään ongelmia, joten jospa noista jäljistä ei ole sitten harmia. Ei huvittaisi alkaa postittelemaan takaisin. Olen tainnut nähdä suurimman osan matskuista (ovat tulleet telkkarista), mutta pitänee katsastaa lähiaikoina levy läpi ja varmistaa, että se toimii täysin.

2 Comments:

Blogger Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Naarmujen seuraamus näkyy myöhemmin, kun se dataa sisältävä alumiinikerros pääsee hapettumaan ja korroosio leviää sitten isommalle aluelle. ehkä 3-8-vuoden sisällä.

Myynnissä on silikonin levityshiontavempeleitä, joilla saa ehkä jollain tavoin DVDn pinnoitettua uudestaan.

3/19/2008 1:26 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kas, no se. Kiitoksia varoituksesta. Ehkä olisi vain paras lähettää levy Amazonille takaisin.

3/19/2008 4:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home