tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Cloverfield nähty

Käväistiin siis katsomassa Cloverfield tiistai-iltana Tennispalatsissa. Porukkaa oli hyvin vähän, eikä kukaan häirinnyt katsomista. Excellent. Leffa oli vallan jänskä ja mainio, en pettynyt yhtään. Hyvä että tuli nähtyä teatterissa. IMDb:ssä on sivu jatko-osalle, siitä en olekaan kuullut mitään.

Viime viikolla tuli postissa vielä The L Wordin ensimmäinen kausi. Kolmoskaudesta on enää yksi jakso jäljellä, ajattelin että voisi sitten nyt tai vähän myöhemmin katsastaa ykköskauden läpi, kun sen näkemisestä on jo aikaa. Ei sitten niin harmita uusien jaksojen puute. Neloskausi olisi R1-julkaisuna, mutta mieluummin odotan R2-julkaisua. Erinomainen sarja, tämä. En tiedä yhtään, mikä kausi Suomessa näkyy nyt.

Maanantaina illalla/yöllä tuli katsottua dvd:ltä kolme leffaa putkeen: Lions for Lambs, Sicko ja Conversations with Other Women. Keskiviikkona olisi vuorossa Day Watch. Siitä tulee mieleen, että Day Break on tulossa postissa, erinomaista, sitä olenkin odottanut pitkään. Jos joku asiasta kiinnostunut ei ole sitä huomannut, Babylon 5:n toisen kauden Suomi-boksi ("Varjot tulevat") ilmestyy tänään, kolmoskausi 25.6. Kylläpä ne nyt pukkaavat niitä ulos, kun ensin näytti, ettei edes ensimmäiselle tulisi jatkoa.

Siitä olin innoissani, kun The Invisible Manin ykköskausi tuli R1-julkaisuna. Antaa vähän lisää toivoa, että toinenkin kausi tulisi joskus levylle. 1. kauden R2-julkaisun kanssa sössittiin pahasti. Kausi laitettiin ulos kahdessa osassa, ja yksi osa oli samaa hintaluokkaa mitä kausiboksi voisi maksaa. Täyttä kiristystä, joten ei ihme jos eivät menneet kaupaksi. Minä tosin hommasin ne silloin aikoinaan.

Tuli tiistaina ennen leffaa käytyä pitkästä aikaa Verkkokauppa.comissa, mistä lähti mukaan Kingstonin 4gb:n muistitikku vajaalla 20 eurolla, ei paha. Näyttäisi olevan ihan toimiva vehje.

Maanantaina vasta tuli huomattua, että joku oli ystävällisesti vieraskirjassa (josta ilmoitukset uusista viesteistä menevät vanhaan sähköpostiin, pitäisi varmaan muuttaa se) huomauttanut, että joku oli laittanut minut Wikipedian Atso-sivulle, "tunnettuja Atsoja" -otsikon alle. Tattista vaan, vaikka tunnettavuuteni on lievästi sanoen kyseenalainen fakta. No, se on kyllä totta, että on todistettavasti ihmisiä, jotka tuntevat minut, joten ei tuo nyt ihan täyttä palturia ole. Kukaan ei kuitenkaan ole tullut kadulla hihasta nykimään, että "ootko sie se MTV3:n nettitoimittaja?", mutta tämä voi tietysti nyt muuttua.