torstaina, toukokuuta 29, 2008

Who you gonna call?

Aavejuttuja on aina hauska lueskella, tuosta tuli taas mieleen häissäni digikamerallani (Panasonic DMC-FZ5) Uuraisten kirkon edessä otettu kuva, johon muista kuvista poiketen oli tullut kohdalleni/ympärilleni ihme kiehkuroita. Poistin kaikki tämän asian osalta "epäoleelliset" osat kuvasta...
Ainoa mitä kuvalle on tehty leikkelyn lisäksi on, että laitoin juuri Photoshopissa siihen vähän lighten shadowsia. Mutta juu, mikä lie...häiriö...

Lisäys: Tuossa vielä pikkukuva samasta tilanteesta, josta näkyy enemmän vasemmalle. En usko, että paikalla oli ketään tupakkaa tupruttelemassa (kun asiaa tiedusteltiin kommenteissa).
Lisäys 2: Huomasin alkuperäisestä kuvasta, että siinä näkyy kahden ihmisen varjot vasemmalla puolella, joten tuolla pikkukuvalla ei nyt ollut mitään arvoa, on siinä ollut porukkaa. Silti, en usko että kukaan tuprutteli siinä tuoreen morsiusparin vieressä, eikä pääni oikealla puolella oleva juttu voi olla savua. Noh, joka tapauksessa en väitä, että kuvassa olisi jotain yliluonnollista häppeninkiä, olisi kuitenkin kiva kuulla, millainen vika voi aiheuttaa tuollaiset jäljet, kun vastaavaan tai muunlaiseenkaan häiriöön en ole reilun kahden vuoden kameran käytön aikana törmännyt.

4 Comments:

Blogger Jani said...

Se on se poikamiesvapauksien henki joka kuvassa on ottamaisillaan hatkat!

5/30/2008 8:49 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Oliko joku sattumoisin tupakalla tuossa lähellä?

5/30/2008 11:13 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jani: Juu, se voi hyvin olla se. :)

Anonyymi: Ei ole ainakaan muistikuvia, että olisi pitänyt haistella siinä tupakansavuja, eikä kuvassa näy ketään tupakoimassa. Tietty vasemmalla voisi olla joku tupruttelemassa. Vaikea kyllä kuvitella, että joku katsoisi siinä tuoreen avioparin vieressä hyväksi ideaksi alkaa savuttaa ympäristöä.

Lisäksi tuo pääni oikealla puolella olevan kiehkuran pitäisi - sen muodon huomioon ottaen - varmaan nousta kohdaltani, jos se olisi savua.

Minun puolestani tuo koko juttu saapi olla hyvin joku häiriö kamerassa, tai sitten vaikka sitä savuakin, joskin kallistuisin näistä vaihtoehdoista ensimmäiseen.

5/30/2008 6:31 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Lisäys vielä... Tsekkasin vielä noita kuvia. Tuosta kulmasta oli otettu samalla kameralla useita kuvia. Missään muussa kuvassa ei ollut mitään vastaavaa, ja yhdestä kuvasta, jossa näkyy enemmän sivulle, voisi päätellä, ettei tuossa vasemmalla puolella ollut ketään seisoskelemassa.

5/30/2008 7:12 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home