keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Lisää sälää

Tänään postissa tuli Amazon UK:sta tilattu B5:n viitoskausi, josta löytyi vuosiluku 2007. The Fall of CP -jakson moka oli onneksi korjattu (varhaisessa R2-julkaisussa alku oli leikattu pois previously on -pätkän mukana), mutta The Corps is Mother, the Corps is Father -jakson intron lopussa ei ole PSI Corps -logoa, vaan B5-vaakuna. Normaalisti siinä aseman perässä on Created by J. Michael Straczynski, nyt se vain lukee ruudulla erikseen. En ymmärrä miksi TV/R1-versio on niin vaikea laittaa R2-julkaisuun, tai ketä tuon B5-vaakunan kuvitellaan lohduttavan. Jos on ylivoimainen homma laittaa oikea versio siihen, niin antaa olla, laittakaa normaali JMS-versio. Joka tapauksessa hyvää boksissa oli, että se on ohut, ja levyt (6 kpl) ovat kolmessa ohuessa kotelossa.

Arvostelulevyjä tuli eilen kolme, mitään en ole nähnyt aiemmin: Aliens vs Predator: Requiem (2-disc extended combat edition), The Golden Compass ja 3:10 to Yuma. Kaikki kahden levyn versioita, mikä ei välttämättä ole hyvä asia jos pitää katsoa kaikki ekstrat dvd-arvostelua varten.

B5-boksin mukana tuli tänään Karl Pilkingtonin Happyslapped by a Jellyfish, jonka annan Miialle yllärilahjana, ja itsekin odotan innolla sen lukemista. Ostettiin hänelle viime viikolla neljän gigan iPod Mini, joka oli varsin piskuinen ja kevyt. Kuvassa se puolen litran pullon vieressä, 60-gigaisen iPodin päällä. Laitoin sen kutakuinkin täyteen Ricky Gervais Show -jaksoja (hauskin radio-ohjelma koskaan, paljolti Pilkingtonin ansiosta, ei sillä etteivätkö Ricky ja Steve olisi myös hauskoja keskenään) ja joitakin muita Pilkipediasta löytyviä ohjelmia.

Pelit-lehden uudesta kestotilausjaksosta tuli 69 euron lasku. Soitin asiakaspalveluun ja pyysin lopettamaan tilauksen ja lähettämään laskun yhdestä uudella kaudella tulleesta numerosta. Tarjosi puolen vuoden tilausta, totesin etten ole pelailemassa lähiaikoina, mikä on totta, koska tuuletin ei toimi ja kone sammuu kuumentuessaan liikaa, mikä tapahtuu normaalia nopeammin jos pelaa jotain peliä. Kohta kuitenkin yrittävät kaupata uutta tilausjaksoa jollakin kolmella kympillä. Kestotilaajia viilataan linssiin.

Cinematical kertoi Street Racerista, pienen budjetin roskasta. Mielenkiintoista tässä oli se, että ohjauksesta vastaa Feedbackin ohjaaja Teo Konuralp, jota haastattelin aikoinaan sähköpostitse, ja jolta sain leffan dvd:n nimmarilla varustettuna. Elokuva oli ihan jees, ellei nyt mitenkään erityisen ihmeellinen. Kiva että mies sai tehtyä viimein toisenkin leffan, sääli vain, ettei se ollut jotain järkevämpää.

B5:stä vielä, että viimeiset B5-käsiskirjat saapuivat, ja luvatusti JMS:n nimmari löytyi vol. 15:stä, punaisella tussilla kirjoitettuna.
Olin jo tyytyväinen, että nyt kaikki kirjat ovat vihdoin muutaman vuoden jälkeen koossa, mutta sitten ne ilmoittivat julkaisevansa muiden kirjoittajien B5-jaksot (joita on parisenkymmentä) ja 13-osaisen B5:n spinoff-sarja Crusaden käsikset. Kai ne pitää sitten vielä hommata, ainakin jos mukana on taas mielenkiintoisia tarinoita kulissien takaa.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vanhana asiakaspalvelijana (kröh) voin sanoa, että olipas innokas henkilö siellä toisessa päässä, kun ei meinannut antaa perua tilausta. Mä olin aina niin laiska, että sanoin vain tyyliin okei, pistetään tilaus poikki, lasku tulee lähetetyistä lehdistä, moro.

5/20/2008 7:01 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps, ei kuitenkaan onneksi alkanut yhtä innokkaasti kauppaamaan tilausta kuin lehtimyyjät.

5/20/2008 11:11 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei, mikä ois hyvä paikka tilata noita babylon 5-sarjoja? Joonaksella jo 1.kausi onkin...

Mites muuten huristaa?

terv Jlo

5/28/2008 12:04 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin siis noissa ei varmaan tekstitystä ole, jotka oot tilannut Amazon UK:sta vai onko? Tai onko sillä väliä, kait noi teinit ymmärtää ilmankin.

yhä JLo

5/28/2008 12:05 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

En edes enää muista, mistä olen B5:ttä tilaillut, paitsi tuon viimeisimmän. Saksan Amazonista olen kukaties myös tilannut jonkun kauden, ja kolmoskausi on ykkösregionina.

Joka tapauksessa, Amazon UK:sta saa ihan hyvään hintaan, suomitekstejä ei tosiaan ole. Siinäpä sitten opettelee kieltä, jos ei osaa. :) Toinen vaihtoehto on ostaa suomiboksina kakkoskausi ja kesäkuun lopulla ilmestyvä kolmoskausi, hinta vain on ainakin cdon.comissa 34,95e/kausi.

Eipä täällä mitään ihmeellistä, heinäkuun lomaa odotellessa. Siellä päin kaikki ookoo?

5/28/2008 12:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home