tiistaina, toukokuuta 06, 2008

Lisää lukemista & levyjä

Postissa tulivat tänään Derren Brownin kirja Tricks of the Mind ja live-dvd Something Wicked This Way Comes. Toivottavasti Derrenin Trick or Treat -sarja tulee joskus dvd:lle, samoin Trick of the Mindin kolmoskausi sekä miehen spessujaksot, kuten pankkiryöstöjakso. Arvosteltavaksi tuli The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, joka on varmasti vallan hyvä.

Ostin viime viikolla kirppikseltä 80 sentillä Aivovammaopas-kirjan, ei sillä että olisin saanut aivovamman, mutta siinä oli lopussa mielenkiintoiselta vaikuttavia tositarinoita. Tarkoituksena olisi lukaista opus läpi, se on nyt sitten kesken. Brownin kirja vähän polttelee, mutta ehkä yritän saada luettua ensin aivovammakirjan, ettei tule ihan luovuttajaolo.

Noin 360-sivuinen Southland Tales: The Prequel Saga -sarjakuva tuli luettua parissa päivässä. Oli hyvä ja selkeytti rutkasti elokuvaa. Kirjaa näkyy löytyvän taas Amazon.comista.

4 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Varmaan jo tiesit, mutta aivovammahommista puhuttaessa Oliver Sacks on ihan ehdoton jäbä.

5/06/2008 7:19 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, hattukirja löytyykin laatikosta, olisiko ollut viime kesänä, kun sitä luin. Jäi silloin kesken, ei sillä etteikö olisi ollut vallan mielenkiintoinen. Tänä kesänä voisikin lukea sen loppuun.

5/06/2008 7:45 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jeh, Jesse James & co. oli nätti. Ei tullut paha mieli, että tuli katsottua.

5/20/2008 7:03 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu ei. :)

5/20/2008 7:19 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home