keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Elokuvissa

Nyt on hallussa Southland Tales -dvd, kirja ja soundtrack.
Käytiin hääpäivän kunniaksi elokuvissa, vaikka ei alunperin ollut suunnitelmissa kaupungille lähtiessä. Parhaat vaihtoehdot seuraavaksi alkavissa näytöksissä olivat Yön ritari ja Muumio 3. Siinä ei tarvinnut paljoa kolikkoa heitellä, kumman katsoisi. Sali oli aika täynnä, paikkamme olivat toisella rivillä. Kukaan ei onneksi häirinnyt katselua. Jossakin vaiheessa kuului tytön puhetta, riittävän kaukana kuitenkin, että ajattelin, miten mahtaisi ärsyttää istua lähellä puhujaa. Jossakin kohtaa taisi jollakin soida puhelin lyhyen aikaa.

Vaikka olin käynyt WC:ssä juuri ennen elokuvaa, eiköhän sitten tullut vessahätä jossakin parin tunnin hujakoilla. Kuten tuossa Jaikun puolella naputtelin, ikävää hyvän leffan aikana ajatella, että hitsi, ei se olekaan vielä loppumassa, kun normaalisti ajattelisi, että huh, onneksi se jatkuu vielä. Leffa oli tietty erinomainen ja varmaankin paras sarjis/supersankarileffa.

Tämä on kyllä mainio leffavuosi, harvoin ovat näin hyvin asiat. Samana vuonna uusi Indiana Jones (näkemättä), Batman, X-Files (näkemättä, toivottavasti viikonloppuna vuorossa) ja James Bond, plus Cloverfield, Iron Man ja ties mitä.

M antoi hääpäivälahjaksi 40 punnan lahjakortin Englannin Amazoniin. Juuri edellisiltana olin katsellut Carnivalen (jota en ole nähnyt jaksoakaan) kausibokseja, että tekisi mieli tilata, jos vain raaskisi. Kakkoskauden boksit olivat loppumassa. Nyt sitten tilasin ne. Hinta oli sopivasti hitusen vaille 40 puntaa ja sain viimeisen kakkoskauden boksin, joka oli varastossa. Supernaturalin kolmoskautta ei tarvitse odotella enää pitkään, ilmestyy 25. päivä. Se onkin ollut jo pitkään ennakkotilauksessa.

4 Comments:

Blogger Jani said...

Heh, itsekin ajattelin Yön ritarin puolen välin jälkeen vähän samalla lailla, mutten vessahädän takia, vaan siksi, että jos se olisi loppunut siinä pian juonen huippukohdan jälkeen (spoileri: atsaktup namesaisiilop isakrak irekoJ nuk ,äniis nikniukatoj), tuon voisi luultavasti katsella tyttöystävän kanssa, vaikka tämä ei yleensä supersankarielokuvista perustaisikaan. Itseni kaltainen supersankarifani tietysti tykkäsi siitä loppupuolestakin, vaikkei se alkupuolelle tiukkuudessa vertoja vetänyt.

8/13/2008 9:37 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Ei kai sen loppupuolen vuoksi kuitenkaan tarvitse jättää elokuvaa katsomatta tyttöystävän kanssa? Jos sinne saakka viihtyy leffan parissa, miksei loppuunkin asti? :)

Jäi merkinnässä mainitsematta, että vaimokin tykkäsi leffasta. Ja Ledger oli tosiaan himpskatin hyvä roolissaan.

8/13/2008 6:21 ip.  
Blogger Jani said...

Ajattelisin, että supersankarielokuvista tykkäämättömän näkökulmasta se alkupuolen henkeäsalpaava toiminnanryske saattaisi pitää mielenkiintoa yllä, mutta sitten kun tahti laantuu, ja elokuva sen kun vain jatkuu ja jatkuu, mielenkiinto herpaantuu ja katselukokemuksesta jää lopuksi paha maku suuhun. Jollei sitten pelkästään Ledgerin näkeminen riitä sen mielenkiinnon ylläpitoon...

8/13/2008 8:12 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepulis, onhan se toki mahdollista. No, pääasia että sinä olet nähnyt elokuvan. :)

8/13/2008 9:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home