torstaina, heinäkuuta 17, 2008

Watchmen

The Ricky Gervais Show saa jatkoa syksyllä, hieno homma. Taannoinen NME-kanavan jakso on saatavilla ilmatteeksi iTunesista. Lueskelen nyt Karlin kirjaa, joka on hauska. Miehen seuraava kirja, Karlology, ilmestyy lokakuussa.

Laitoin Twitter-tilin, mutta sitten Jani kertoi Jaikusta ja lähetti siihen kutsun, joten sepä nyt sitten näkyy tässä sivun oikeassa laidassa, jos tuollaiset päivitykset kiinnostavat.

Joss Whedonin ilmainen nettimusikaali Dr. Horrible's Sing Along Blogin kaksi ensimmäistä osaa (kolmesta) on katsottavissa. Erittäin kiva, dvd tulee varmasti hommattua.

Terminator: Salvationin teaser-traileri näytti hyvältä. Ensi-iltaan on vielä rutkasti aikaa (22.5.2009). Watchmenin traileri, jossa on enemmän matskua, on myös julkaistu, Empiren sivu ei tosin ainakaan tätä kirjoittaessa toimi, mutta video löytyy toki myös YouTubesta. Jotenkin tuo T4-traileri innosti enemmän, Watchmenissä on lätkäisty vain läjä klippejä yhteen ilman, että tarinaa tuntematoon saisi mitään käsitystä elokuvan juonesta. En myöskään tiedä, onko ihan paras idea käyttää trailerissa biisiä, josta tulee mielleyhtymiä Batman & Robiniin. Vikinät sikseen, odotan kyllä innolla elokuvaa, traileri vain olisi voinut olla parempi, vähemmän musiikkivideomainen.

Päivitys: Korkealaatuinen Watchmen-traileri löytyy Applen sivulta.

Päivitys 2: Toisaalta se on ihan hyvä, ettei sitä elokuvan tarinaa väännetä tuossa katsojalle rautalangasta, koska en pidä siitä, miten paljon trailerit spoilaavat yleensä tarinaa. Joten perun hieman aiempia puheitani, erittäin hyvä traileri.