sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

School's out for ever

Perjantaina selvisi, että sain opinnäytetyöstäni kolmosen (/5). Olin alunperin, että kunhan nyt yleensä menee läpi, joten ei kai tuosta voi itkeä, ihan jeeshän se. Vaadittavat 240 opintopistettä tarkalleen kasassa, joten se siitä koulusta sitten. Todistus tulee lähitulevaisuudessa postissa. Mahtavaa olla medianomi, kaikki ovet ovat nyt avoinna.

Käväisin siellä Uuraisilla M:n sukukokoontumisessa. Paikalla oli useita kymmeniä ihmisiä, joita kaikkia ei onneksi tarvinnut kätellä. Kokemus oli kivuttomampi kuin odotin, tosin olen kyllä iloinen siitä, ettei oma sukuni ole yhtä organisoitunut / hyvissä väleissä / hengissä.

Lihoin reissun aikana luultavasti kolme kiloa, eikä kunnossa ole muutenkaan hurraamista, joten elokuun häiden (ellei sentään oman terveyden) vuoksi olen kaavaillut satsata SATS-jäsenyyteen. Kaippa täällä Helsingin keskustassakin voisi juoksennella ympäriinsä naurettavan näköisenä, tosin kuvittelen että puolet ajasta menisi liikennevalojen vaihtumista odotellessa. Jos liittyisin kesä-heinäkuuksi jäseneksi ja ottaisin tavaksi käydä siellä päivittäin (kun mahdollista), siinä ajassa voisi saada jo paljon aikaan. SATS olisi valintani siksi, koska paikka vaikutti kivalta ja tiedän vain yhden toisen kuntosalin, joka on Simonkadun liikekeskuksessa, ja siellä ihmiset ovat näytillä kuin mitkäkin sirkuseläimet.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kuntoilu kannattaa. Itsekin olen kovasti yrittänyt rullaluistelemalla saada itseäni kesäkuntoon tai pidettyä edes yllä tätä nykyistä kuntoa. Kun vauhtiin vaan pääsee niin sitten se liikkuminen onkin jo ihan mukavaa.

5/21/2006 11:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mahtavaa. Mustakin saattaa tulla joskus meedionomi. Painotus sanalla saattaa. Vissiin vähän eri suuntautumisesta, mutta mitäs pienistä.

Käytiin muuten tsekkaa M:I:III. Loistava!

5/22/2006 2:47 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jaakko: Jeps, sellaistahan se tosiaan on, pitää vaan saada se alkusysäys aikaseksi.

Mervi: En ymmärtääkseni varsinaisesti edes suuntautunut mihinkään (äänikurssejahan kävin jokusen, mutten kai riittävästi suuntautumista varten), joten...ah, whatever. Tsemppiä kouluun!

Kiva että tykkäsitte leffasta! En ole seurannut, millaisia arvosteluja se on saanut, etten vain joutuisi nolostelemaan Enterin 5/5-arvosanaani. Mutta nyt tiedän, että olin "oikeassa", tattis! :)

5/22/2006 8:28 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home