sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Stop the friggin' press!

Tajusin juuri, että naapurini Lehtinen, jonka ovessa on pikkuruinen "Cineparadiso"-tarra - johtolanka! - on kirjoittaja-ohjaaja P. Lehtinen (IMDb). Hän on kirjoittanut, ohjannut ja leikannut lyhytelokuvat Krooli, Sirkka ja Hyppääjä ja leikkaa (tai on leikannut) Aku Louhimiehen uutukaisen Riisuttu mies, jonka käsikirjoittaja suutahti produktiolle julkisesti viime vuonna.

Vuonna 1969 Helsingissä syntynyt Lehtinen tykkää Massive Attackista, tai ainakin sen kieltämättä kivasta kipaleesta Unfinished Sympathy, tämän olen oppinut hänen naapurinaan. Lehtinen, jos olet googlettanut minut ja luet tätä, ota yhteyttä ja tule käymään kahvilla, voidaan suunnitella yhteisproduktiota. Minä voin kirjoittaa käsiksen ja sinä voit ohjata sen ("PV:llä on myös käynnissä haku sopivan kokoillan elokuvan käsikirjoituksen löytämiseksi").

DVD-listapäivityksestä oli unohtunut Angel S5 ja Millennium S1, lisäsin ne ja sain myös vihdoin päivitettyä toisen DVD-listaukseni, jossa levyt aakkosjärjestyksessä ja luokiteltuna.

Elokuun häät lähestyvät pikkuhiljaa. Oli alkujaan tarkoitus lähteä Kreikkaan parin viikon häämatkalle, mutta kuun lopussa jatkuvat työt menivät sitten aiotun reissun päälle. Kreikka saa siis odottaa (lähes samanhintaiset viikon reissut eivät innostaneet), ja nyt varattuna on jotain ihan erilaista: viisi päivää kestävä pyöräilyreissu Ahvenanmaalla ("saaristosafari" -paketti), jonne lähdetään Turusta 17. elokuuta Siljalla. Sen jälkeen ajateltiin suunnata sieltä Tukholmaan vaikka pariksi päiväksi.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

wwhaat? esitelm�si oli 13:30?

5/12/2006 1:56 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Öh, muistin väärin, se olikin 12.30. Hetkonen, tunnetaanko me? Vai oletko vain samassa koulussa tms, vai miksi ihmetys? Vai pitäisikö minulla tietää, enkä nyt vain muista/tajua...

5/13/2006 5:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home