sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Hotmailit Gmailiin

Huomasin vasta eilen, että Sigur Rósilta on tullut vuoden 2002 ( ):n jälkeen levy, viime vuoden syyskuussa ilmestynyt Takk..., joka on saanut varsin hyviä arvosteluita. Pitäisi ehkäpä hankkia se, en olekaan pitkään aikaan kuunnellut bändiä. Olen viime aikoina alkanut antaa enemmän arvoa Morcheeban Antidote-levylle. Monien muiden tavoin laulajan vaihto aiheutti aikoinaan hylkimisreaktiota, mutta ajan myötä Daisy Marteyn ääni on alkanut kuulostamaan ihan hyvältä. Sinänsä ehkä vähän harmi, että bändi antoi tälle kenkää ensimmäisen Morcheeba-levynsä jälkeen, oliskohan juuri fanien reaktion vuoksi. Haukkuja nyt olisi varmaan tullut joka tapauksessa, oli laulaja kuka tahansa (paitsi alkuperäinen Skye Edwards, jolta pitäisi olla tulossa soololevy).

Gmailiin siirryttyäni Hotmail on muuttunut vähän turhaksi, ja 99% sinne menevästä postista on täysin tyhjänpäiväistä/spämmiä. Niinpä en jaksa pahemmin edes tarkastaa uusia posteja, vaikka Messenger näyttäisi siellä olevan kymmeniä lukemattomia maileja. Tulipa sitten mieleen, että jos Hotmailiin tulevat postit saisi menemään Gmailiin, niin sehän olisi kiva. Hotmailissa ei kuitenkaan ole mitään automaattista forward-toimintoa, mutta apuun tulee GetMail for Hotmail.

Ruudun alalaidassa huomaamattomasti huriseva ohjelma tarkastaa Hotmailin inboxin käyttäjän toiveen mukaisesti, esim. joka viides minuutti, ja lähettää uudet postit määrättyyn osoitteeseen, itselläni Gmailiin. Lähetetyt mailit voi ohjelmassa määrätä menemään luettu-tilaan tai poistetuksi Hotmailissa, jolloin Messengerkään ei turhaan ilmoittele lukemattomista maileista. Gmailiin en halua inboxiin useimmiten turhia hotmaileja, joten loin sinne Hotmail-kansion ja filtterin, joka laittaa kaikki Hotmail-osoitteestani tulevat postit tuohon kansioon ja archiveen, ts. viestit eivät näy inboxissa, vaan Hotmail-kansiossa (jonka vieressä näkyy kätevästi uusien viestien lukumäärä) ja tietty All mail-listauksessa. Näppärää.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Loistavaa. Juuri tälläistä tarvitsinkin. Itsekin gmailiin aikoinaan siirtynyt ja hotmail on jäänyt taka-alalle. Kiitos vinkistä.

6/18/2006 4:45 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hyvä juttu, eipä mitään, kiva että olin avuksi!

6/18/2006 4:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home