sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Kampitus

Kampissa oli avajaiset 2.3. Olin odottanut tuota pitkään mielenkiinnolla, tosin kauppalistaa selattuani odotukset laskivat hieman. Vaatekauppoja ja lisää vaatekauppoja. Lopulta paikan päällä jäi aika vaisut fiilikset, oli aika non-event. Jostakin tuli ostettua pussukka maustekahvia, Spice Icestä lähti mukaan jossakin kastikkeessa ja karkkihileissä (tms.) uitettu jäätelötötterö, ja kalliissa kahvilassa (jossa huonot tuolit) tuli käytyä pullakahvittelemassa, muuhun ei tainnut mennä rahaa. Tosin noihinkin meni luultavasti jotain 15 euroa. Julkkiksetkin missasin hyvin, Jaana Pelkosesta kuulin vain äänen ja Sillä silmällä-sarjasta näkyi kaksikko ruudussa, livenä nämä molemmat julkkishavainnot, mutta varsinaisesti livenä omin silmin edessäni en nähnyt, yhyy...

Koko talo kuhisi ihmisistä, ja alkoi vaivaamaan vähän että muuttuuko jatkossa ensimmäinen kerroskin kovin paljon vilkkaammaksi. Ylemmäs kuin ei tarvitse jatkossakaan lähteä, maan tasolla kun on kaikki tarvittava, eli ruokakauppa, Anttila ja Suomalainen kirjakauppa. Keilaamassa voisi kukaties joskus käydä Kampin uudessa keilahallissa (viime kerrasta onkin vuosia), tiedä sitten millaiset riistohinnat siellä on.

Tuo anti-Daniel Craig-sivu on huvittava. Surkuhupaisia tuollaiset pillittäjät, jotka eivät ole edes vielä nähneet Craigia roolissa. Itse en ole ollut erityisen innostunut Bondeista Roger Mooren (joka oma suosikkini) poistuttua kuvioista.

Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla on ollut kiva asustaa. Filmtown on parin minuutin kävelyn päässä. Pesukoneen hankinta on piakkoin edessä. Ikeasta tullut sänkysohva on kutakuinkin valmis, mitä nyt pari koristeellista listaa (tai mitä ovatkaan) pitää vielä kiinnittää, ja tekaista alapuolelle menevät laatikot. Elisalta tuli wlan-modeemi, ja homma tökki vielä pahemmin kuin edellisen wlan-viritelmän kanssa. Meni hermot ja laitoin vanhan (adsl-)modeemin käyttöön. Eipä tuolla langattomalla yhteydellä ole niin väliksi yksiössä.

The Officen virallisilla sivuilla oli kaikenlaista kivaa (ts. Definitive Guide to The Office ja Gervaiksen haastatteluklippejä), mitä en ollut aiemmin nähnyt. Enpä kyllä ollutkaan käynyt sivuilla aikoihin.

Oscar-gaala olisi yöllä, saa nähdä miten pitkään niitä jaksaa seurata, kun alkaa vasta kolmelta. Jon Stewartin juonto kiinnostaa eniten asiassa. Toivottavasti Nelosen juontajat pitävät turpansa kiinni. Muistaakseni älysivät olla aika hyvin hiljaa viime vuonna.

Pressinäytöksissä en ole ehtinyt vähään aikaan käymään (viimeisimmät Casanova ja Capote), 14.3. kuitenkin pitää käväistä katsomassa V for Vendetta (V niin kuin verikosto, ensi-ilta 24.3.) ja 16.3. Basic Instinct 2: Risk Addiction. V on varmasti erinomainen, Basic Instinct 2:sta ei tiedä vielä sanoa mitään.

MTV3:n Netti-tv:n uutiset sun muut ovat nyt katsottavissa ilmatteeksi ilman rekisteröitymistä. Tuliko lisäpaineita työhön rutkasti kasvaneen käyttäjäkunnan myötä? No ei.

Kura kosti kohtaamalleen koiranvihaajalle.

Babylon 5:n Sheridania esittäneen Bruce Boxleitnerin haastattelussa ihme heitto artikkelin kirjoittajalta:"This was, of course, the primary motivation for the cancellation of Babylon 5, after five successful series. They were already well into shooting the third episode of the sixth season when the cast and crew were told that their services were no longer required. I sensed a deep frustration within Boxleitner on this particular subject - perhaps a case of unfinished business." B5 kun oli aina suunniteltu viisivuotiseksi, ja se päättyi ilman yllätyksiä tai kriisejä. Ihme informaatiota/harhaluuloja kirjoittajalla, ja viimeisestä lauseesta saa kuvan että Boxleitnerkin olisi harmissaan asiasta.