torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Heipä hei

Heippa vaan. Opinnäytetyö pitää kiireisenä, joten päivitykset ovat nyt olleet vähissä. Pian kuitenkin taas enemmän päivittelyä luvassa.

Galactican kakkoskauden jälkipuolisko ilmestyy dvd:lle ilmeisesti/ehkäpä vasta syyskuussa. Mälsää.

Shaun of the Deadin tekijöiden uutukaiseen, Hot Fuzziin löytyy videopäiväkirja.

Playsta tulossa Ewan McGregorin ja Charley Boormanin reissusta kertova 10-osainen Long Way Round ja uutukainen Derren Brown: Trick of the Mind - Vol. 2, jonka jaksoja ei ole Suomessa nähty, tietääkseni. Hot Fuzzin pääosassa oleva Simon Pegg vierailee jossakin jaksossa.

Kattelin tässä eräänä yönä Anttilasta hyvän aikaa sitten ostamani, mutta dvd-listaani vielä Big Trouble in Little Chinan ohella lisäämättömän Vanishing Pointin. Kolahti kyllä aika kovaa, täydet pojot ja sanoisinpa että suosikkiautoiluelokuvani, jonka innoittamana voisi hommailla joitain muitakin autoiluklassikoita. Itsehän en omista edes ajokorttia, eikä autoilu sinänsä pahemmin kiinnosta, mutta voi että tuossa Vanishing Pointissa oli hieno fiilinki. Kannattaapi tsekata, DVD näyttää tuolta, suomalainen nimi tosin Nasta laudassa. Imdb:stä löytyi linkki Audioslaven musiikkivideoon biisistä Show me how to live, siinä suuri osa matskusta on Vanishing Pointista, bändin pojat matkaavat leffan sankarin paikalla. Kiva video, loppu tosin spoilaa pahasti leffan lopun, joten en suosittele leffakokemuksen pilaamista sillä. Leffan lopusta pitää kyllä sanoa, että jo alkupuolella tuumasin, että sen täytyy loppua sillä tavalla, ja niinhän se loppuikin.

Ei sillä että iltapäivälehtiä tulisi muutenkaan ostettua, mutta viime aikoina on niin ärsyttänyt niiden toiminta, että en kyllä jatkossa(kaan) erehdy ostamaan niitä.

Google Page Creator lähestyi taannoin sähköpostitse tiliä tarjoten, joten uusi kotisivu kehitteillä, ei sillä että vaikuttaisi mitenkään tähän blogiin tai sen sijaintiin. Enpä nyt hirveän paljon ihmeellisempää käyttöä muutenkaan sille keksi kuin digikuvien sinne laittamisen, kun tilillä on sata megaa tallennustilaa. Jokunen mestariteos siellä jo onkin... Gimpiä olen opetellut uuden kameran hankkimisen myötä käyttämään, eihän se ollutkaan niin vaikea kuin joskus kuvittelin. Vallan kätevä. Janille kiitos vielä vinkistä.

Suklaata Suuremmassa tapahtui dramaattisia, kun kommenttiosastossa anonyymi kirjoittaja heitti blogin kirjoittajan Suomi24.fi:n ja City.fi:n tunnukset, seurauksena kommentin poisto ja kommenttien moderaation käyttöönotto.

Jälkikorjaus ma klo. 8.36: Long Way Round eikä mikään The Long Way Home...

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kiva lukea pitkästä aikaa (jos noin voi sanoa).

Vanishing Point tuli nähtyä joskus nassikkana kun autot kiinnostivat enemmän kuin nykyään, ja silloin se iski lujaa. Anttilan alessa tuli tuota DVD:tä hipelöityä, mutta pistin ostoslistalle "sitten kun hinta laskee" -sarakkeeseen leffan jenkkijulkaisun, jossa on vähän ekstrantynkääkin.

Joku vuosi sitten tuli televisiosta Vanishing Point -tv-elokuva, jonka pääosassa oli Viggo Mortensen. Ei ollut mikään mestariteos, mutta tv-elokuvaksi erittäin katsottavaa laatua. Ei ole yllätys, että auton jälkeen Mortensen oli leffan parasta antia. Tämäkin pätkä on näköjään päätynyt jenkeissä DVD:lle.

The Long Way Round on ollut pitkään hankintalistalla sekä DVD- että kirjamuodossa. Luin jostakin, että YLE olisi hankkinut/hankkimassa tuon ohjelmistoonsa, joten sitä odotellessa on voinut lykätä ostopäätöstä. Eipä tosin ole vielä tullut YLEn ohjelmakartassa vastaan.

3/31/2006 11:16 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hei, kiitos ja samaa olisin jo toivotellut sinnekin, jos kommentointi olisi toiminnassa. :)

Minullakin alkoi houkuttelemaan tuo jenkki-DVD, kun siinä olisi mukana yksi kohtaus, jota tässä julkaisussa ei ollut.

Tuosta tv-elokuvasta olikin tarkoitus mainita, mutta unohtui. Itselläkin tuli tosiaan nähtyä se töllöstä, värkkäsin kyllä varmaan samalla jotain koneella. Vasta tuon originaalin nyt katsottuani ja Imdb:tä tutkailtuani tajusin, että elokuvilla oli jotain tekemistä toistensa kanssa.

En edes tiennyt ennen tätä viikkoa, että McGregorin ja Boormanin reissusta oli tehty tv-sarja. Tiesin kyllä reissusta, ja Akateemisessa olin nähnyt miesten kirjoittaman kirjan.

3/31/2006 12:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home