sunnuntaina, toukokuuta 29, 2005

Leffasuunnitelmia

Ajattelin, että jos kävisi katsomassa maanantaina The Woodsmanin (jossa taisi olla valitettavan ajankohtainen teema, vaikken tarkkaan ole lukenut juonikuvausta), tiistaina Kung Fu Hustlen, keskiviikkona Mr. and Mrs. Smithin, torstaina Cursedin ja perjantaina Hitchhiker'sin. Siinäpä sitä olisi yhdelle viikolle. Selailin tuon Cursedin arvosteluita IMDb:n external reviewsistä, jotkut pitivät sitä ihan siedettävänä, joten voisihan sen tsekata, ihmissusileffoja tulee sen verran harvoin vastaan.

Viime yönä kämpälle päästyäni asensin heti webbikameran, joka onneksi toimi ongelmitta. Tänään päivällä sitten älysin myös säätää kameran tarkennusta, ja kuvanlaatu parani selvästi. Aikamoinen tekniikan ihmelapsi olen.

Viime tiistaina tuli käytyä Sin Cityn jälkeen Linnanmäellä. Bussilla sinne matkatessa matka tökkäsi, kun vissiin joku muuttoautontapainen oli pysäköinyt (vilkku päällä) meistä nähden oikealle ja jättänyt peilinsä sojottamaan sivulle. Tämän vuoksi bussi ei mahtunut siitä, kun vasemmalla puolella oli parkissa henkilöauto. Siinäpähän sitten oltiin. Kuski totesi, että se sivupeili kuuluu aina parkissa laittaa pois tieltä. Nyt ei ollut laittanut. Kuski sitten kävi ulkona katselemassa, josko toista kuskia kuuluisi. Ei kuulunut. Kävi tsekkaamassa peiliä, josko sitä saisi liikutettua, muttei uskaltanut tehdä sille sitten mitään. Takana ärtyneesti töötännyt pakettiauto ohitti bussin vasemmalta, jalkakäytävän kautta. Bussikuski palasi sisälle ja lähti peruuttamaan autoa kohti parinkymmenen metrin (tai mitä lie, ei hajuakaan) päässä olevaa risteystä. Sinne tapaturmitta päästyämme muuttoauton kuski ja tämän kaveri ilmaantuivat viimein autolleen. Bussikuski totesi, että nyt on kavereiden vuoro peruuttaa, ja palasi auton luo. Muuttoauto peruutti, ja ohi mennessämme kolmenkympin tietämillä olevat muskelimiehet katsoivat meitä tuimasti. Siinä meni bussilla aikataulut uusiksi.

Eilen Maikkarilta palatessani humalainen, kaverinsa kanssa liikkeellä oleva miekkonen vihelsi bussin takaosasta keskiosassa istuville tytöille. Aiemminkin bussin pysäyttänyt kuski pysäytti jälleen tien sivuun ja ilmoitti, että seuraavasta vihellyksestä miekkonen lentäisi ulos. Tytöt sanoivat, että ei se mitään, jatka vaan, mutta kuski oli kovana. Matkan sitten kohta jatkuessa miekkonen ihmetteli kaverilleen, että "tuosta suuttui..."

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

The Woodsman, Kung Fu Hustle, Mr. and Mrs. Smith ja HHGttG samalla viikolla? Kateeksi käy, ja reilusti. Saisikohan kämäisen ja harvoin päivittyvän leffablogin pitäjäkin pressikortin? :P

Liekö tullut burnout hypetettyihin jättileffoihin (ja kakaroihin, kännyköihin ja mölyäjiin) kun ei oikein jaksa enää raahautua leffateatteriin (vasta kahdesti tämän vuoden aikana, mikä on ennätys), mutta odotan innolla Smithin pariskuntaa. Leffa näyttää sen verran harmittomalta ja hauskalta, että siihen tuskin tarvitsee pahemmin turhautua. Episodi III:kin on ollut teattereissa kohta kaksi viikkoa ja edes lippujen varaamista ei ole tullut pahemmin mietittyä.

5/29/2005 9:57 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jaa-a, voihan sitä aina yrittää. :)

En ole nähnyt Smithistä mitään trailereita, IMDb:n juonikuvausta vain vahingossa vähän alusta lukenut, ja pari kuvaa nähnyt. Riittää että tietää Limanin olevan ohjaajana, and I'm there...

5/29/2005 10:17 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Cursed on surkea.

http://www.elitisti.net/review.php?id=10708&page=1

5/30/2005 3:57 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Hm, juu, siltä se toki todistusaineiston mukaan vaikutti, halusin kuitenkin elätellä toivoa että se olisi edes kohtalainen. Mutta taidanpa jättää väliin, etenkin kun ei varmaan nappaa reissata työpäivänä edestakaisin Espoon ja Hesan välillä sen vuoksi.

5/31/2005 12:11 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home