keskiviikkona, toukokuuta 25, 2005

Syntikaupunki

Pitkä päivä takana, joten lyhyt merkintä nyt. Aamupäivällä suuntasin hyvissä ajoin Helsinkiin Bristoliin, ensimmäiseen pressinäytökseeni. Odottelun jälkeen pääsin sisään ja menin suoraan parvekkeelle, joka kaverin mukaan olisi must. Olin ensimmäinen siellä, joten istuin ensimmäiselle riville keskelle, joka vaikutti hienon salin parhaalta paikalta.

Leffa oli onneksi syntisen hyvä, kuluneeen vuoden näkemistäni ehdottomasti paras. Episode III-kokemus sai vähän perspektiiviä, jos niin voi sanoa, kun muistin nyt miten viihdyttävä teatterielämys voikaan olla. Leffa näyttää helvetin hienolta, näyttelijät ovat huippuja, tunnelma ihan mahtava, ja mainio dialogi korosti nyt jälkeenpäin sitä, miten kankeaa se osasikaan olla Star Warsissa. Vielä kun visiitti oli ilmainen, eikä ympärillä ollut popcornin mussuttajia, limukan ryystäjiä tai keskenään supattajia, teatterielämys oli parhaimpia, ehkä paras mitä olen kokenut. Jos joku ei ole nähnyt leffan mainiota Comic-Con-traileria, joka katosi paljolti netistä, se löytyy täältä, kuvan alta.

Mutta uih! Batman Begins-pressi olisi about kolmen viikon kuluttua, hajoan jos minulla on samaan aikaan työvuoro.

3 Comments:

Blogger Jani said...

Aijaijaijaijai... me tavalliset kuolevaiset hajotaan sillä välin tuota Sin Cityä odotellessa!

5/25/2005 10:27 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kaverisi oli oikeassa, ja juurikin ne keskimmäiset paikat Bristolin parven ekalla rivillä ovat Helsingin - mitä todennäköisimmin koko Suomen - parhaat paikat.
Mutta plää, tavallisilla kuolevaisilla tosiaan liian pitkä odotus :)

5/26/2005 11:30 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, siistiä. :) Kyllä se sieltä tulee... Pohdiskelen, pitäisikö käväistä kesä- tai heinäkuussa katsastamassa se vielä toistamiseen pressinäytöksessä...

5/26/2005 7:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home