sunnuntaina, elokuuta 31, 2008

Ohjelmia

Tuli asenneltua tähän uudelle koneelle pari vanhaa tuttua ohjelmaa, joita voikin samalla mainostaa tässä, jos joku ei sattuisi tuntemaan. MediaMonkey on erinomainen musiikkisoitin, jolla biisit löytyvät tosi näppärästi. Oikeastaan taisin keksiä nyt asentaa sen, kun tsekkailin, millä Janin kiva audioblogifilu aukeaisi.

Sitten asensin Evernoten, jonka vanhempaa versiota käytin vanhalla koneella. Ohjelma on sittemmin kehittynyt kovasti ja sitä on kai nyt kovasti mainostettu ympäriinsä. Asensin sen ja luulin, että kaikki merkinnät pitää lähettää nettiin, poistin ohjelman, luin jostakin kommenteista saman valituksen ja vastauksen siihen, ettei niitä tarvitse lähettää nettiin, asensin ohjelman uudelleen ja olin sitten tyytyväinen.

Kolmas, joka pitäisi asentaa, on Audacity, ei vain ole vielä ollut käyttöä, joten ei ole tullut vielä laitettua.

Tuli pitkästä aikaa ostettua biisi iTunesista, Muskan Kirjoita postikorttiin, joka on varmaankin kirjoissani paras kotimainen rokkibiisi. Tähän päivään asti tosin luulin, että se on "Kirjoita postikortti", eikä "korttiin"...

Tiistaina olisi työhaastattelu, jota varten käväistiin ostamassa minulle uusi puku. Saapa nähdä miten menee, viimeksi kun olin työhaastattelussa, en jännittänyt juurikaan siinä haastattelutilanteessa. Toisaalta asiaan saattoi vaikuttaa se, että hakemani työpaikka oli aikamoisen huono, eikä siihen vaihtamisessa olisi ollut juurikaan järkeä. Nyt tilanne on kuitenkin eri ja haluan antaa parhaan mahdollisen vaikutelman.

En nyt kuitenkaan elättele turhan suuria toiveita asian suhteen, jotta ei tarvitse niin paljon pettyä, jos siitä ei tule mitään.

2 Comments:

Blogger Janne said...

Millaista työtä olet hakemassa?

Hitsi vie, minunkin pitäisi ostaa jossain vaiheessa puku nykyistä työpaikkaa varten. Tuntuu vain jotenkin tyhmältä upottaa vähiä varoja koreaan ulkokuoreen, jolla ei oikeasti pitäisi olla vaikutusta mihinkään. (Tietysti sillä on vaikutusta, uskottavuuteen, mutta siis ei pitäisi olla).

8/31/2008 8:49 ap.  
Blogger Atso Suopanki said...

Verkkotuottaja SOK:lle. Nettisivujen päivitystä, tiedottamista ja sitä rataa.

Juu, näinhän se on, mutta kyllä siinä puvussa sentään kokee itsensä ainakin hetken ajan vähän uskottavammaksi ja "aikuiseksi". :) Eikä tarvitse mitään tuhannen euron pukua ostaa, kyllä ihan hyviä saa kohtuuhintaankin.

Jos hommaat jossakin välissä sen puvun, kannattaa pyytää heti myyjältä apua, niin helpottuu rutkasti homma, nämä kun osaavat hyvin katsoa, mikä istuu hyvin.

8/31/2008 1:59 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home