perjantaina, elokuuta 04, 2006

Saariston lapset

Hassua, näin kuin näinkin Janin keskiviikkona.

Koska Miia on seurakunnalla kesän töissä, minäkin olen saanut nyt Jyväskylässä osani hauskuudesta tämän patistettua minua mukaan. Keskiviikkona pääsin veisaamaan virsiä tunnin ajaksi keski-ikäisten ja vanhempien seuraan ulkosalla lauluillassa (sieltä selvittyäni näinkin Janin). Eilen sitten päädyin soutuveneen kyydissä Lehtisaareen, jossa ihmiset vapaaehtoisesti hengailevat harmoniassa uiskennellen, grillaillen, lettuja paistaen, pelejä pelaillen ja kanooteilla meloen. No, luultavasti ihmiset kuitenkin pitäytyvät paljolti omissa seurueissaan. Kun astut mökistä sisään, joku soittaa siellä itsekseen kitaraa. Paistoin lettuja (hyviä olivat), pelasin Miian ja kaverinsa kanssa jotain korttipeliä ja kävimme melomassa kanootilla. En ole varma, olenko ikinä melonut kanootilla, joten se oli sinänsä ihan jännää, ja plussana saaren hälinätkin jäivät taakse. Ihan kivaa toki, että ihmiset voivat "kesämökkeillä" ilmatteeksi.

Näytti siltä, että päätyisin tuonne vielä sunnuntaina jotain konserttia katsomaan, mutta ilmeisesti saan jäädä kaupunkiin. Eli jos joku Jyväskylässä haluaa nähdä sunnuntaina esmes keskustassa, niin olen tavattavissa, laittakaa vaikka tekstiviestiä. Muutoin viihdytän itseäni Sopranosin kolmoskaudella. Tänään lähdetään käymään Uuraisilla, paluu sunnuntaina.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

En ole Jyväskylässä, joten paikkaan Uwe Boll -uutisella: http://film.guardian.co.uk/news/story/0,,1837374,00.html?gusrc=rss&feed=16

8/04/2006 2:16 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Voe, Uwe-parka. Tulenkohan koskaan katsomaan yhtäkään miehen ohjaamaa elokuvaa.

Nähellään sitten kun satutaan samaan aikaan kaupunkiin.

8/05/2006 4:50 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home