keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Guy Ritchie ohjaa taas

"Brittiohjaaja Guy Richie sukeltaa jälleen gangstereiden maailmaan. Hän ohjaa seuraavaksi Static-nimisen elokuvan ja vastaa osittain myös käsikirjoituksesta.

Elokuva kertoo ammattiroistosta, joka istuu telkien takana syyttömänä. Hän taistelee tiensä vapauteen päästäkseen oikeuteen todistamaan niitä poliiseja vastaan, jotka puuhasivat hänet vankilaan." - Kaleva.plus

Tuosta tuli mieleen, että haluaisin nähdä One Hour Photon ohjaajan, Mark Romanekin Staticin. Ritchien Revolver on vielä näkemättä. Harmi että pressinäytös / näytökset jäivät väliin, lieneekö leffaa näkynyt sittemmin missään muodossa Suomessa.

Suomen elokuvasäätiö - tukipäätökset. Voi katsastaa mitä kotimaisia elokuvia on tekeillä ja nähdä esim. näiden budjetteja. Aku Louhimieheltä on näköjään tulossa marraskuussa taas pirteä elokuva.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Valkoinen kaupunki on (käsittääkseni) käytännössä Irtiottoja-jakso, joka on muokattu/laajennettu elokuvaksi. Se on siis kuvattu silloin samalla, ellei peräti käytä pelkästään sarjaa varten kuvattua matskua. Ja leffa on jo valmis, se kun ehdittiin jo palkitakin Karlovy Varyssä: http://plaza.fi/harrastukset/kaista/elokuvat/ajankohtaista/valkoinen-kaupunki-palkittiin-karlovy-varyssa

7/26/2006 5:10 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kappas, kiitos tiedosta.

7/26/2006 7:06 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home