torstaina, elokuuta 03, 2006

Työtarjous

Olin ehtinyt olla vajaan päivän lomalla, kun sähköpostiin oli tupsahtanut tiedustelua, haluaisinko alkaa arvostelemaan DVD-levyjä MTV3 Internetin viihdesivulle. Paitsi että palkka olisi parempi kuin Enter-jobissa, tällä kertaa levyjä ei tarvitsisi kustantaa itse, vaan minulle toimitettaisiin arvostelukappaleita, joita toivottavasti ei tarvitse palautella takaisin. Ei paljoa tarvinnut miettiä vastausta. Saatan päästä kirjoittelemaan muutaman arvostelun jo elokuussa, ja lomalta palattuani sovittaisiin sitten säännöllisestä työstä. Hieno homma.

Eilen täällä Jyväskylässä (olen muuten nyt kirjastossa) iltakahdeksan maissa näin Keltinmäen Sparin edessä bussipysäkillä miekkosen, joka muistutti Jania. Mutta ei varmaankaan ollut?

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Gratz.

8/03/2006 1:19 ip.  
Blogger Jani said...

On muuten hyvinkin paljon mahdollista, että näit, olin nimittäin kahdeksan autolla lähdössä kaupungille! Hoo, ensimmäinen todistettu tapaus kun minut on bongattu ilman sovittua tapaamista.

Ai niin, vielä onnittelut tuosta hyvältä kuulostavasta pestistä.

8/03/2006 3:52 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Kiitos, kiitos!

Jani, aika veikeää! Katseemme taisivat kohdatakin pikaisesti. Kävelin Miian kanssa Keltinmäen kirkon suunnalta, mentiin siitä tien yli Spariin. Olisin hyvin mahdollisesti kysäissyt, oletko se sinä, jos olisit sattunut olemaan vielä siinä kaupasta palattuamme.

No mutta, ensi kerralla sitten. :)

8/04/2006 11:27 ap.  
Blogger Jani said...

Hih! Muistan tien yli kulkeneen parin, muttei pienintäkään muistikuvaa ulkonäöstä. Aika villin tuntuista, tällainen osapuolten välillä tapahtumahetkellä täysin eri tavalla koetun kohtaamisen analysointi jälkikäteen.

8/04/2006 9:51 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jeps, aika jänskää. :)

8/05/2006 4:46 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home