maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Malcolm keskellä, Tru soittaa

Ain't it Cool Newsin kautta päädyin tälle Amazonin 50% Off TV DVDs-sivulle, jota en jostakin syystä onnistunut löytämään Amazonin kautta. Kaveri mainitsi Tornion junareissulla Malcolm in the Middlen (Veljemme on nero), väitti hyväksi ja sanoi että siinä on aika absurdejakin (jos oikein muistan) tsoukkeja. En ollut katsonut sitä jaksoakaan. Olin lähinnä nähnyt Frankie Munizin lätisevän suoraan kameralle ja ajatellut, että no thanks. Jos kuitenkin joku järkevä ihminen jotain suosittelee, olen valmis harkitsemaan asiaa uudelleen. Niinpä katsastin vastikään yhden jakson, ja sehän olikin varsin hauska. Huomasin myös, että fiksun oloiset kriitikot kehuivat kovasti sarjaa. Kun sen ykköskausi sattui sopivasti olemaan 50% alennuksessa 15,7 eurolla, piti se lisätä ostoskoriin.

Tru Calling oli höpösarja, jota jaksoi seurata Eliza Dushkun vuoksi. Sarjan alkupuolella peruskaavaa jankattiin ankean uskollisesti, tosin mukana oli yksi erinomainen, vakiokaavasta poikkeava jakso. Niin outoa kuin se onkin, Jason Priestleyn mukaantulo kauden jälkipuoliskolla Trun vastavoimaksi teki sarjasta kovasti kiintoisamman ja loi siihen kauan kaivattua jatkuvuutta. Buffyn Jane Espenson tuli toisella kaudella tuottaja - kirjoittajaksi, ja sarjan tulevaisuus näytti valoisalta. Fox päätti kuitenkin lopettaa toisen kauden (ja sarjan) kuuteen jaksoon, ennen kuin yhtään niistä oli näytetty töllöstä. Iltavuorojen vuoksi toisen kauden jaksot jäivät minulta näkemättä, joten Amazonin 10,60 euron hintaa ei voinut nyt ohittaa.

Tässä Amazon.comin videossa (Boston Legalin DVD-julkaisun pippaloissa) Amazonin toimittaja haastattelee James Spaderia, kysyy mitä hän katsoo DVD:ltä. Spader kertoo katsovansa dokumentteja ja...

"...and I like The Office..uh..the..."
"US or the British?"
"The British, Ricky Gervais' show. And uh...and Stephen Merchant. And I like Mr. Bean, I have those DVDs."

Kiva, miten hän hoksasi mainita myös Merchantin, joka jää väistämättä hieman Gervaisin varjoon.

Kävin pari päivää sitten Fennica Comicsissa, joka on tuossa vajaan viiden minuutin kävelymatkan päässä (Good Fellows on melkein ihan naapurissa). En ollut käynyt siellä aiemmin. Se oli fiilikseltään vähän kuin se High Fidelityn levykauppa, mutta älppäreiden sijaan sarjakuvilla täytettynä. Olihan siellä kyllä jonkin verran myös musiikki- ja DVD-levyjä ja figuureja, Hellraiserin Chatterer näytti laatikon perusteella hienolta. Hiukka ahdasta siellä oli. Teki vähän mieli ostaa Venom-aiheinen, englanninkielinen Hämis (tilasin sitä aikoinaan), mutta en sortunut. Jossakin vaiheessa voisi kuitenkin käväistä ostamassa muutaman lehdykän. Esim. kesäkuun Kuusamon reissua varten.

24:n ykköskausi alkaa (vaihteeksi) uusintana tänään Subilla, näkyy joka viikko ma-ke.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Lapset on viihdyttäviä, kuten Malcolm in the Middle - sarjasta voi päätellä.=)

t. Salainen ihailijasi ja sarjan fani.

5/29/2006 10:25 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Jepjep. :)

5/31/2006 6:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home