sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2005

Kampitus

Kampin uuden bussiterminaalin yhteydessä olevassa Anttilassa oli Alien Quadrilogy-boksi avajaisalennuksessa hintaan 29,95 euroa, viimeinkin sain sitten hommattua sen. Yritin soitella kaverille että pitääkö tällekin ostaa, mutta en saanut miestä kiinni. The Hitchhiker's Guide to the Galaxy tuli kateltua perjantaina, oikein hyvä oli, tosin johtui kai kirjan tuttuudesta, ettei vitseille tullut erityisemmin naurettua, vaan lähinnä hymyiltyä. Toisella katselulla ei ehkä enää tule ajateltua niin paljon samalla kirjan vastaavia kohtia.

Ensi viikolla hiljaista leffarintamalla. Ajattelin, että jos kävisi Saharan pressissä keskiviikkona, mutta muistin sitten että silloin alkaa Enterin avustajaristeily (Helsingistä Tukholmaan), josta palaan perjantaina aamupäivällä. Mutta ehtiipä tuon katsoa kuun lopullakin.

Kampin uudessa bussiterminaalissa tuli käytyä, ihan jees tilat. Sääliksi vähän kävi kauppiaita sun muita, kun tuli sitten jossakin välissä palohälytys (josta ilmoitti nauhoitettu miesääni, ja teki siinä alussa joku hälytysäänikin esiintymisen) ja ihmiset alkoivat valumaan ulos. Käväistiin sitten Sokoksella, jonne mennessä pari piipaa-autoa suuntasi terminaalia kohti. Sokos-visiitin jälkeen paikalle palattuamme tilanne oli normalisoitunut ja talo taas täynnä väkeä.

Anttilasta tuli aiemmin ostettua Unitedin 256 megan mp3-soitin 39,90 eurolla. En ole raaskinut mitään tyyristä mp3-soitinta ostaa, joten tuo oli ihan sopivan hintainen. Eipä siihen kyllä niin hirveästi biisejä mahdu. Joskus voisi ehkä ostaa paremman. Tänään hommasin tuolta myös The Thing-PC-pelin hintaan 4,90 euroa.

Tässä yksi yö töistä kotiin bussissa matkatessa joku nuori mies oli painanut stoppia ja odotti bussin pysähtymistä, mutta joutuikin sitten menemään etuosaan ja huikkaamaan että "kuski hei, herätys!" jonka jälkeen bussi ajoi sivuun. Joko ei ollut hoksannut pysäkkiä, tai oli unohtanut stop-signaalin (tai sitten oli niin kyyninen ettei välittänyt). Vähän myöhemmin sitten hymyilin itsekseni tuolle heitolle, se oli ihan hassu, ainakin siinä paikan päällä...

Tänään päivällä puolestaan oli varsinainen täysjuntti kyydissä, 35-40-vuotias, jotain paskaa puhui edessään (kasvokkain) olevalle entuudestaan tuntematomalle naiselle, ja puhelimeen äänekkäästi puhuen kysyi kaveriltaan, että "saitko pillua?" Kohta sitten sanoi tälle kaverilleen puhelimeen, että kerrohan nyt, kun koko bussi jännittää että saitko. Teki ihan mieli motata tyyppiä. Toki rauhaa rakastava olen, mutta jos joku olisi motannut, niin vähintäänkin salaa olisin ollut tyytyväinen.

Päivitys klo. 21.16: Säätöä ja korjailua

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tuli itsekin pyöriteltyä tuota Alien Quadrilogy -boksia Kampissa. Pitkään arvoin ostaako vaiko ei, kunnes päätin että hyllystä löytyvät Alienin ja Aliensin yksittäisjulkaisut riittävät.

Heti kotona alkoi ostamatta jättäminen kaduttamaan. Ja kuulemma oli vain tuon yhden päivän tarjous. Oh well, eipä ollut ensimmäinen kerta kun näin kävi. Itäkeskuksen Gigantin avajaistarjouksena oli samainen boksi hintaan 25 euroa, ja hyllyyn jäi silloinkin. :)

Asiasta kolmanteen, seurasitko Lost-sarjan ekan kauden loppuun saakka? Tuli katsottua viime viikon sisällä viimeiset 13 jaksoa parin illan aikana, ja vaikka sarja hieman lässähti loppua kohden, kapusi se silti suoraan omaan top 10:iin. Ei ole tullut innostuttua noin TV-sarjasta varmaankaan sitten X-Filesien ekojen kausien. Toivottavasti kakkoskausi ei ole täysi pettymys.

6/05/2005 11:59 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Harmillista, jospa se kuitenkin ilmaantuu taas jonnekin tarjoushintaan.

Lostista on kolme viimeistä jaksoa katsomatta, voin heittää kommentilla kun ne on nähty. Minulla ei ole tullut lässähdysajatuksia, mutta voin kyllä olla tässä asiassa vähemmistössä. Onhan se tosiaan loistava sarja, odotan innolla syksyn DVD-julkaisua.

6/06/2005 2:16 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home