tiistaina, toukokuuta 31, 2005

Leffoja

Kävin katsomassa iltasella (17.45) sen The Woodsmanin, oli tosi hyvä. Bacon on kyllä mainio. Ulkona satoi vettä tullessa ja mennessä, kastuin. Ensimmäistä kertaa kävin Kinopalatsissa, leffa näkyi kolmossalissa, joka ei ollut kovin iso. Aamukymmeneltä olisi se Kung Fu Hustle, joten voisi ehkä nukkuakin vähän ennen sinne lähtöä. Päätin skipata sen Cursedin torstaina.

Telkusta tuli Patricia Arquetten sarjan, Mediumin pilotti. Sarjan luoja on vastuussa myös Moonlightingista, eli Konnankoukkuja kahdelle. Missasin paljon keskeltä, joten vaikea alkaa hirveästi sanomaan siitä.

Häiritsi kyllä alussa se, kun Arquetten miehen kuollut isä käväisi sängyllä turisemassa naiselle, se tuli liian alussa ja oli liian in your face-tyyliin pläjäytetty "se osaa kommunikoida kuolleiden kanssa"-hetki. Olisin tykännyt enemmän jos katsojalle ei olisi heti alkuun tehty selväksi, että sillä on jotain ihmekykyjä. Vielä parempi ehkä, jos katsoja olisi laitettu epäilijän asemaan, että onko tuo ihan täysipäinen välttämättä.

En tiedä... Pidin Joan of Arcadiassa siitä, kun Joan kyseenalaisti omaa mielenterveyttään. Ja hitto, sen ensimmäisen kauden finaali oli erinomainen sekoilujakso (jonka viimeisen minuutin olisin kyllä leikannut pois, ja jättänyt mysteerin ilmaan). Ei sinänsä hirveästi liity asiaan. Kuitenkin, Mediumissa myös häiritsi alkupuolella (kaipa se joskus loppui) ylipitkään käytetty käsivarakuvaus, niin kuin joku olisi unohtanut ottaa kameran jalustan mukaan. Mutta, missasin tosiaan keskeltä sen verran, etten vielä tiedä pidänkö sarjasta, joten pitänee tsekata seuraava jakso.

Mutta joo, en ylläty jos nukun herätyksen ohi ja missaan Kung Fu Hustlen. Jospa en. Nähtäväksi jää.