maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

In Treatment

Kommenttiosastolla oli puhetta viime merkinnästä, että tosiaan Lynchin videosivustolla on paljon noita miehen meditaatiohö(m)pötyksistä, jotka eivät minua(kaan) kiinnosta pätkääkään, ja automaattisesti skippaan ne ja etsin sieltä järkevämpää sisältöä. Jos ylipäänsä jaksan, netistä kun ei jaksa kauheasti videoita katsella, kun dvd:llä on sen verran katsottavaa.

Breaking Badin 1. kausi tuli katsottua tänään loppuun, erinomainen oli. Onneksi sarja sai toisenkin kauden, joka alkoi viime kuussa jenkeissä, jään odottelemaan dvd-julkaisua.

In Treatmentista tuli katsottua viikonloppuna 17 (vajaan puolen tunnin) jaksoa. Tykkään siis paljon. Jaksot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, ja niissä nähdään aina Gabriel Byrnen kallonkutistaja Paulin ja yhden tämän potilaan sessio (Paulin kotona), aina samat potilaat omina päivinään, ja lopuksi perjantaina Byrnen hahmo käy itse purkamassa tuntojaan kallonkutistajalla.

Miiaa moinen ei etukäteen kiinnostanut, mutta hänkin alkoi seuraamaan, minä taas odotin paljon (aiheen vuoksi), vaikken ollut lukenut sarjasta juuri mitään, enkä pettynyt. En ole ikinä kiinnittänyt Byrneen erityisemmin huomiota, mutta tässä mies on ihan huippu ja symppis. Sattumoisin katsoin viikonloppuna ensimmäistä kertaa Coenin veljesten Miller's Crossingin, jossa mies on pääroolissa.

Tähään postissa tuli ER:n 13. kausi, edellisestä on vielä puolet katsomatta.