tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Lisäys

Edelliseen vielä palatakseni, Small Time Crooks ja Sweet and Lowdown piti tilata Ranskan Amazonista, kun niitä ei löytynyt mistään muualta. Postituskulut olivat melko korkeat ja levyjen enkkuääniraidalla tulevia ranskatekstityksiä ei saisi pois, mutta ei voi mitään. Sitten kun tilausta ei pystynyt enää perumaan, tajusin etten ollut tsekannut Saksan Amazonin tilannetta. Niin tietysti molemmat olisivat olleet siellä, tosin dvdcompare.netin mukaan saksa-levyilläkin on pakkotekstitys, joten harmittamaan jäi enää se, että olisin säästänyt hieman rahaa sieltä tilaamalla.

Pyrin nyt keräämään hyllyyn about kaikki Woody Allen -leffat (lähinnä että on kirjoittajana / ohjaajana), jotka eivät ole ihan paskoja. Jotkut tapaukset kuitenkin kaipaavat vielä lisätutkimusta, esmes What's New Pussycat on kirjastosta varauksessa, katsoo sitten onko hankkimisen väärti. Kuten tuosta edellisestä merkinnästä pystyi kuvasta havaitsemaan, tulossa on myös Allenin Standup Comic -cd.

Viime vuonna tuli katseltua laskujeni mukaan 168 leffaa ja katsottua, tai ainakin katsottua loppuun 26 tv-sarjaboksia (Criminal Mindsin 1. kaudesta oli vain viimeinen jakso katsomatta). Kuten tuosta sivun oikeasta laidasta näkyy, ahkera katselutahti on jatkunut tammikuussakin, kun varaan yhtenään kirjastosta kiinnostavia leffoja. En mahda itselleni mitään, ja koko ajan on levyjä joko odottamassa noutoa tai matkalla kirjastoon. Ihan hyvin on nyt saanut paikattua yleissivistystä katsomalla joitakin klassikoita ja tuoreempia hyviä (kuten Hotelli Ruanda) ensimmäistä kertaa.