keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Katsottavaa

Selvennyksenä edellisen Terminator-merkinnän "wrong"-juttuun, että asekauppias tosiaan heitti siinä ykkösosan kohtauksessa aseeseen panoksia lataavalle terminaattorille, että "hey, you can't do that" tjsp, johon em. vastaus.

Olen keksinyt alkaa varaamaan ja lainaamaan kirjastosta urakalla dvd-levyjä. Nyt vasta, kun ei aiemmin tullut mieleenkään, että täällä olisi saatavilla niin hyvä valikoima leffoja. Puolen euron varaushinnalla tulee melkoisen halvemmaksi kuin vaikka vuokraaminen. Tänään palautin Jarheadin, Good Night, and Good Luckin ja Casshernin (jota en jaksanut katsoa, ei napannut) ja lainasin viisi leffaa (The Conversation, Notes on a Scandal, alkuperäinen Solaris, Working Girl ja Brick), mikä on sallittu maksimimäärä. Odottamaan jäivät Carnival of Souls, Thank You for Smoking, Blood Diamond, Serpico, Rosermary's Baby sekä Tarkovskin elokuvat Ei paluuta ja Peili. Lisäksi matkalla kirjastoon ovat dvd:t The Good Shepherd, The Departed, The Constant Gardener ja Snow Cake.

Tänään kirjastosta tultuani päähän pläjähti, että olenkohan sittenkin nähnyt Working Girlin, vaikka en aiemmin saanut leffasta mitään muistikuvaa päähäni. Nyt tuli sitten mieleen, että jos Sigourney Weaver on jossakin laskettelemassa tuossa leffassa, niin sitten ainakin olen nähnyt. No, vaikka olisinkin nähnyt, niin eipä siitä muista juuri mitään. Noista muista mainituista leffoista olen nähnyt vain Rosemary's Babyn, ellen sitten ole vain tyystin unohtanut jonkun noista vanhemmista.

Tarkoitus oli myös ottaa samalla mukaan Miian kortilla varaamani dvd:t (Holes, 1984, All the Presiden't Men, M.A.S.H ja Tootsie), mutta eivätpä antaneet, kun olin yksin liikenteessä. Noh, nuo voisi hakea pois perjantaina.

Toissayönä, kun täällä oli ollut iltasella hitusen kova tuuli ulkosalla, kotiin pyöräillessäni katsoin metsäreitin alussa, että valot olivat pimentyneet valaistun reitin alkupäässä. Sitten pian näin, että puu oli kaatunut voimalinjan päälle, ja ne kulkivat tien poikki. Roikkuivat siinä reilun metrin korkeudella maanpinnasta, ja YIT oli sulkenut tien nauhalla. Eipä siinä tarvinnut kuin siirtyä pari metriä oikealle ja kiertää kohta.

Järjestelin vähän sivun oikeaa laitaa uudelleen, että tuoreimmat katsotut leffat ovat nyt ylempänä.

2 Comments:

Blogger Olli Sulopuisto said...

Casshern on aika kauhea, eli et menettänyt mitään.

11/12/2008 9:43 ip.  
Blogger Atso Suopanki said...

Juu, muutaman minuutin katselun jälkeen luovutin. Tänään sitten vielä kelailin hetkosen leffaa eteenpäin, että näyttäisikö se paranevan. Eipä tosiaan.

11/12/2008 9:55 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home