torstaina, lokakuuta 02, 2008

Levyjä & sarjiksia

Postissa tuli tänään pari dvd:tä.
Entouragen kakkoskausi tuli katsottua loppuun helmikuussa, joten onkin jo korkea aika katsella jatkoa sille. World Shut Your Mouth on ollut pitkään hankintalistalla, nyt sitten tilasin kun Amazon pelotteli, ettei ole kuin muutama kappale varastossa. Dom Jolyn loistavat Trigger Happy TV -dvd:t ovat jo hyllyssä, joten hyvä että tuokin on nyt hallussa.

Lisäksi aiemmin viikolla tuli samoin Englannin Amazonista Dennis Pennis -dvd. Tuo oli julkaistu jo kolme ja puoli sitten. Jos olisin tiennyt, olisi tuo ollut jo pitkään hyllyssä. Paul Kayen Dennis Penniksen lisäksi dvd:llä on miehen Mike Strutteria.

Buffyn tavoin Angelin tarina on jatkunut sarjakuvissa, joita en onneksi alkanut irtonumeroina tilailemaan, kun nyt molempien numeroita ilmestyy kokoelmina. Buffyn kaksi ilmestynyttä kokoelmaa onkin jo hankittu (jälkimmäinen kirja parhaillaan kesken), ja eilen postissa tulivat kaksi ensimmäistä Angel-kokoelmaa (Angel: After the Fall). Jälkimmäinen ilmestyikin vastikään syyskuun lopussa. Angel-sarjis ei tunnu saaneen yhtä suosiollisia arvosteluja kuin Buffy, joten pitää nyt katsoa, vaikuttaako sarja riittävän mielenkiintoiselta, että kannattaisi seuraavia osia hankkia.
Hyvänä ideana ensimmäisessä, selvästi paksummassa kirjassa on mukana kirjanmerkkinauha.

Tunnisteet: ,