tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Jotain uutta

Lisäsin tuohon oikealle Delicious-linkkien alle toisen Delicious-tilin, johon listailen kirjoja ja levyjä, jotka luultavasti tulee hankittua jossakin vaiheessa, selitysten kera. Siihen on hyvä keräillä muistiin tuollaisia. Tilauksessa-tagilla näkyvät roippeet, jotka ovat parhaillaan (ennakko)tilauksessa. Tuota hankintalista-otsikkoa klikkaamalla tulee koko lista näkyviin. Poistan noita listalta sitä mukaa kun tulee hankittua.

Maanantaina oli ajotunti, olin ensimmäistä kertaa alusta alkaen ratissa. Kun viimeksi ajeltiin julkisilla teillä, menimme vilkkaammalle alueelle vasta loppuvaiheessa. Nyt kuitenkin liikuttiin rutkasti alueilla, joilla oli kunnolla liikennettä. Ihan hyvinhän se meni. Varsinkin kun nyt on mukava opettaja opastamassa. Vaihdoin opettajan kesäloman jälkeen, kun hirvitti ajatus liikenteessä ajamisesta edellisen kanssa. Olisin traumatisoitunut loppuiäkseni.

Miia lähti eilen viikoksi kotipuoleen, joten olen pitkästä aikaa yksin kotona. Saa nähdä, saisiko aikaiseksi kunnon leffa- tai sarjamaratonin.